Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele bijles biologie in Almere

Door de aanwezigheid van de vele studenten in Almere biedt StudentsPlus geregeld hulp met het vak biologie. Als uw kind vastloopt op bijvoorbeeld homeostase, eiwitsynthese of extra uitleg wil bij biotechnologie, laat hem of haar dan vooral helpen door een van onze enthousiaste en capabele bijlesgevers!

Hoe werkt bijles via StudentsPlus?

De bijlessen biologie van StudentsPlus zijn altijd individueel en zullen in de vertrouwde thuisomgeving plaatsvinden. U bepaalt in overleg met de bijlesgever waar en wanneer deze bijlessen plaatsvinden. De effectiviteit van deze opzet is bewezen en resulteert vaak op korte termijn in meer zelfvertrouwen bij de leerling. De bijlesgevers hebben minimaal een 7 voor het vak biologie op hun eindlijst. Daarnaast worden ze actief ondersteund door ons team van professionals door middel van een didactisch platform. Hierop staan artikelen over de kunst van het bijles geven, zodat zij hun didactische vaardigheden kunnen verbeteren.

Lage tarieven voor individuele bijles

Onze uurtarieven liggen tussen de €19 en €28. Daarnaast rekenen wij geen inschrijf- en zoekkosten en werken we zonder opzegtermijn. We vragen alleen om de huidige maand nog af te maken. Erg flexibel dus!

Bent u benieuwd wat wij u in Almere te bieden hebben? Maak dan gratis en vrijblijvend een account aan en ontdek de mogelijkheden in uw omgeving. Vele leerlingen gingen u voor met positieve resultaten als gevolg!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst