Bijles Nederlands Almere - Al 17 jaar met succes | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles Nederlands in Almere

Er zijn in Almere veel middelbare scholieren die extra ondersteuning nodig hebben bij de Nederlandse taal. Voor alle aspecten (spelling, grammatica of tekstverklaringen) biedt StudentsPlus Almere uitkomst met individuele bijlessen van een gekwalificeerde en enthousiaste bijlesgever!

Bijles door een student

De eis voor bijlesgevers in Almere om bijles Nederlands te geven is minstens een zeven op hun eindlijst. Daarnaast houden wij altijd nog een persoonlijk intakegesprek met hun om de overige vaardigheden te checken. Bij StudentsPlus zijn een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog werkzaam die onze bijlesgevers kunnen instrueren en informeren. Daarnaast hebben wij onze Leeromgeving met duizenden oefenopgaven en een didactisch platform om zowel de leerling als de bijlesgever maximaal van dienst te kunnen zijn.

Tarieven bijles Nederlands en aanmelding

Onze zeer scherpe uurtarieven beginnen bij €17 per uur. Daarnaast hebben wij geen inschrijfkosten, kunt u maandelijks bij ons opzeggen en wanneer wij geen geschikte bijlesgever kunnen vinden bent u ons niets verschuldigd.

Om u concreet te kunnen informeren over de mogelijkheden bij u in Almere, kunt u gratis en vrijblijvend een account aanmaken. Op dit account geven wij u meer informatie over onze werkwijze en kunt u uw zoon of dochter online inschrijven. Direct na ontvangst van de inschrijving starten wij onze zoektocht en doorgaans hebben wij binnen 5 dagen een geschikte bijlesgever gevonden. De bijlessen kunnen dan direct gestart worden! Geen klik met de gevonden bijlesgever? Wij gaan, uiteraard kosteloos, direct op zoek naar een vervangende. 

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst