Bijles Frans in Breda – Al 17 jaar met succes | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles Frans in Breda

Voor velen een mooie en geliefde taal, maar voor veel middelbare scholieren – ook in Breda – is Frans een behoorlijke uitdaging. Alle grammaticale regels, de verschillende tijden en de spreekvaardigheid zijn bekende struikelblokken. StudentsPlus heeft in Breda een groot aantal bijlesgevers die de Franse taal goed beheerst. Een van deze bijlesgevers zal uw kind thuis helpen en u bepaalt samen met de bijlesgever wanneer de bijles gegeven wordt.

Bijles Frans van hoge kwaliteit

De ingeschreven bijlesgevers moeten minimaal een 7 hebben gehaald op hun eindlijst voor Frans, voordat ze het vak mogen geven. Daarnaast worden onze bijlesgevers gesteund door een ervaren team met daarin onder andere een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog. Dit team heeft voor de bijlesgever een didactisch platform ontwikkeld waarin de bijlesgever veel informatie kan halen omtrent het geven van bijles aan leerlingen van de middelbare school. Zo blijven zij hun didactische vaardigheden ontwikkelen. 

Tarieven en inschrijven

Onze tarieven van de urenpakketten beginnen bij €17 per uur. De tarieven zijn inclusief, aangezien wij niet werken met inschrijf- en zoekkosten. Vinden wij geen geschikte bijlesgever voor u? Dan betaalt u uiteraard ook niets. Daarnaast is het urenpakket maandelijks aan te passen qua aantal uren en opzegbaar. Mocht u meer willen weten, maak dan geheel vrijblijvend een account aan, zodat u direct de mogelijkheden bij u in de buurt kunt inzien. Met dit account kan ook gelijk een inschrijving gedaan worden, zodat wij op zoek kunnen naar een passende bijlesgever. Doorgaans hebben wij deze binnen 5 werkdagen gevonden en kunnen de bijlessen direct gestart worden.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst