Bijles Frans in Breda – Al 22 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Frans in Breda

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles Frans in Breda

Voor velen een mooie en geliefde taal, maar voor veel middelbare scholieren – ook in Breda – is Frans een behoorlijke uitdaging. Alle grammaticale regels, de verschillende tijden en de spreekvaardigheid zijn bekende struikelblokken. StudentsPlus heeft in Breda een groot aantal bijlesgevers die de Franse taal goed beheerst. Een van deze bijlesgevers zal uw kind thuis helpen en u bepaalt samen met de bijlesgever wanneer de bijles gegeven wordt.

Bijles Frans van hoge kwaliteit

De ingeschreven bijlesgevers moeten minimaal een 7 hebben gehaald op hun eindlijst voor Frans, voordat ze het vak mogen geven. Daarnaast worden onze bijlesgevers gesteund door een ervaren team met daarin onder andere een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog. Dit team heeft voor de bijlesgever een didactisch platform ontwikkeld waarin de bijlesgever veel informatie kan halen omtrent het geven van bijles aan leerlingen van de middelbare school. Zo blijven zij hun didactische vaardigheden ontwikkelen. 

Tarieven en inschrijven

Onze tarieven van de urenpakketten beginnen bij €22 per uur. De tarieven zijn inclusief, aangezien wij niet werken met inschrijf- en zoekkosten. Vinden wij geen geschikte bijlesgever voor u? Dan betaalt u uiteraard ook niets. Daarnaast is het urenpakket maandelijks aan te passen qua aantal uren en opzegbaar. Mocht u meer willen weten, maak dan geheel vrijblijvend een account aan, zodat u direct de mogelijkheden bij u in de buurt kunt inzien. Met dit account kan ook gelijk een inschrijving gedaan worden, zodat wij op zoek kunnen naar een passende bijlesgever. Doorgaans hebben wij deze binnen 2 werkdagen gevonden en kunnen de bijlessen direct gestart worden.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst