Ontdek de mogelijkheden!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles rekenen in Den Haag

Hoeveel kilo haring wordt er gemiddeld per dag gegeten in Scheveningen? En hoeveel leerlingen zitten er op alle Haagse basisscholen samen? Om dat soort dingen te weten te komen, zijn goede rekenvaardigheden onontbeerlijk. En laat rekenen nu net een van de moeilijkste vakken op de basisschool zijn!

Professionele bemiddeling

Met meer dan 20 jaar ervaring, weet StudentsPlus wat belangrijk is bij het maken van een goede match. De bijlesgever moet niet alleen voldoende kennis hebben van de stof, hij of zij moet deze stof ook nog kunnen overbrengen. Daarnaast is een goede klik tussen de leerling en de bijlesgever onontbeerlijk. 
Ons professionele team is altijd bereikbaar voor vragen van u en van de bijlesgever. Wij hebben voor onze bijlesgevers bovendien een didactisch platform ontwikkeld waarop veel tips en trucs staan voor het geven van bijles. Daarnaast spreken wij iedere bijlesgever persoonlijk en hebben wij de diploma's opgevraagd en gecontroleerd. Voor onze leerlingen hebben we meer dan  2.000 rekenopgaven opgesteld om tijdens en buiten de bijlessen mee te oefenen.

Meer weten over bijles aan huis?

Is er op korte termijn hulp nodig met rekenen? Dan bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres. Wij hebben geen wachtlijst en onze zoektocht duurt meestal maximaal enkele dagen. U heeft al bijles vanaf vanaf € 19,- per uur. Wanneer u een gratis account aanmaakt, ziet u direct wat de mogelijkheden voor u zijn.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst