Bijles taal in Eindhoven - Snel geregeld | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Gratis account

Thuis bijles taal in Eindhoven

Heeft uw kind moeite met taal? Dan biedt individuele bijles van StudentsPlus aan huis uitkomst! Alle aandacht is gericht op uw kind in een vertrouwde omgeving, waardoor achterstanden vaak in een korte tijd weggewerkt kunnen worden.

De bijlesgevers

Voor leerlingen van de basisschool proberen wij altijd studenten van onderwijskundige studies in te zetten, zoals de pabo. De studenten worden ondersteund door een pedagoog en onze didactische ondersteuning, om ervoor te zorgen dat de bijlessen zo goed mogelijk worden vormgegeven. Tijdens de bijlessen wordt altijd gewerkt met schoolmateriaal van uw kind, zodat niet wordt afgeweken van de stof die uw kind op school krijgt. Naast het schoolmateriaal, mag uw kind ook gebruik maken van de online Leeromgeving, waarin honderden oefenopgaven te vinden zijn voor taal, maar bijvoorbeeld ook voor rekenen. Hier kan eventueel naast de bijlessen nog kosteloos gebruik van worden gemaakt. Mocht er onverhoopt geen klik zijn tussen uw kind en de gevonden bijlesgever, dan gaan wij direct op zoek naar een nieuwe bijlesgever.

Account aanmaken en inschrijven

Allereerst kunt u een aanmaken van een account, waarna u nog meer inzicht in de mogelijkheden krijgt. Hierna kunt u de inschrijving starten en alle wensen en voorkeuren aangeven. Hierbij kan gedacht worden aan de voorkeursdagen, gewenste locatie en het aantal uren per maand. Na de inschrijving gaan wij direct op zoek naar een geschikte bijlesgever. Inschrijven en de zoektocht naar een bijlesgever is uiteraard kosteloos.

In het kort: bijles zoals u dat wilt!

U kunt dus zelf aangeven hoe vaak, wanneer en of de bijlessen thuis moeten plaatsvinden. Zodoende kunt u de bijlessen altijd op het moment inplannen dat u er eventueel zelf ook bij kunt zijn; wel zo prettig! Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw pakket maandelijks te wijzigen of op te zeggen, zodat u zelf bepaalt hoe vaak en tot wanneer de bijlessen plaatsvinden!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst