Oefenopgaven voor taal
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Gratis Taal oefenopgaven maken

Vanaf 22 euro per uur!

Gratis Taal oefenopgaven maken

Om ervoor te zorgen dat de bijlesresultaten nog sneller verbeteren, heeft StudentsPlus de online Leeromgeving ontwikkeld. Hier kan uw kind tijdens of na de bijlessen gebruik van maken om extra oefenopgaven te maken, zodat de resultaten van het schoolvak taal nog sneller verbeterd kunnen worden. Kan uw kind naast taal ook wel wat extra oefenopgaven voor rekenen gebruiken? Ook daar kan gewoon kosteloos gebruik van worden gemaakt.

Het gebruiksgemak van de Leeromgeving

De Leeromgeving is zodanig opgezet dat de probleemonderwerpen makkelijk opgezocht kunnen worden. Zit uw kind bijvoorbeeld in groep 7 en is spelling een lastig verhaal? Dan zijn daar specifieke oefenopgaven voor beschikbaar die exact zijn afgestemd op het niveau van groep 7. Ook zijn er verschillende moeilijkheidsgraden, zodat structureel naar een hoger niveau gewerkt kan worden.

U kunt meekijken

Houdt u zelf graag ook een oogje in het zeil? Dan heeft u de mogelijkheid om oefenopgaven toe te wijzen aan uw kind, zodat u naderhand kunt controleren hoe de opgaven zijn gemaakt. Merkt u dat bepaalde onderwerpen nog niet helemaal goed gaan? Dan kan hier tijdens de bijlessen weer extra aandacht aan worden besteed. Uiteraard kan de bijlesgever zelf ook meekijken, zodat hij/zij ook weer extra input heeft tijdens de bijlessen.

Inmiddels hebben we voor het schoolvak taal al 18000 ontwikkeld. Maak een gratis account aan en probeer zelf een opgave te maken.