Bijles Engels op z'n Gronings | Persoonlijk en aan huis
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Engels in Groningen

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles Engels in Groningen

Bent u op zoek naar bijles Engels voor uw kind in Groningen? StudentsPlus brengt de Engelse bijles bij u aan huis! Hierbij kunt u zelf bepalen welke dagen het beste uitkomen en hoeveel uur er gewenst is. Door de individuele setting kan uw kind ook precies bepalen aan welke onderdelen van Engels er gewerkt moet worden, zodat de achterstanden snel kunnen worden weggewerkt.

Ruime ervaring in bijles Engels

Met al meer dan 20 jaar ervaring in het verzorgen van individuele bijlessen aan huis, hebben wij in Groningen een enorm bestand aan enthousiaste en capabele bijlesgevers opgebouwd! Deze studenten worden ondersteund door ons professionele team van o.a. een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog. Ons team heeft voor de leerling meer dan 2000 gratis opgaven Engels ontwikkeld. Voor de bijlesgever heeft ons team een didactisch platform ontwikkeld boordevol didactische tips en trucs. We controleren uiteraard de kennis van onze bijlesgevers en we houden contact met u na de koppeling om de bijlessen te monitoren. Is er onverhoopt geen klik met de voorgestelde bijlesgever? Dan zoeken wij natuurlijk direct een nieuwe.

Meer informatie

U krijgt al bijles via StudentsPlus vanaf €19 per uur. Heeft u interesse in bijles Engels via StudentsPlus Groningen? Maak dan een gratis account aan. U ziet dan concreet wat wij voor u kunnen betekenen en u kunt daar alle wensen en voorkeuren doorgeven in de inschrijving. Vaak kunnen we hierna binnen enkele dagen een bijlesgever voorstellen. Kunnen wij geen bijlesgever vinden, dan bent u ons uiteraard niets verschuldigd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst