Bijles Engels op z'n Gronings | Persoonlijk en aan huis
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles Engels in Groningen

Bent u op zoek naar bijles Engels voor uw kind in Groningen? StudentsPlus brengt de Engelse bijles bij u aan huis! Hierbij kunt u zelf bepalen welke dagen het beste uitkomen en hoeveel uur er gewenst is. Door de individuele setting kan uw kind ook precies bepalen aan welke onderdelen van Engels er gewerkt moet worden, zodat de achterstanden snel kunnen worden weggewerkt.

Ruime ervaring in bijles Engels

Met al meer dan 17 jaar ervaring in het verzorgen van individuele bijlessen aan huis, hebben wij in Groningen een enorm bestand aan enthousiaste en capabele bijlesgevers opgebouwd! Deze studenten worden ondersteund door ons professionele team van o.a. een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog. Ons team heeft voor de leerling meer dan 2000 gratis opgaven Engels ontwikkeld. Voor de bijlesgever heeft ons team een didactisch platform ontwikkeld boordevol didactische tips en trucs. We controleren uiteraard de kennis van onze bijlesgevers en we houden contact met u na de koppeling om de bijlessen te monitoren. Is er onverhoopt geen klik met de voorgestelde bijlesgever? Dan zoeken wij natuurlijk direct een nieuwe.

Meer informatie

U krijgt al bijles via StudentsPlus vanaf €17 per uur. Heeft u interesse in bijles Engels via StudentsPlus Groningen? Maak dan een gratis account aan. U ziet dan concreet wat wij voor u kunnen betekenen en u kunt daar alle wensen en voorkeuren doorgeven in de inschrijving. Vaak kunnen we hierna binnen enkele dagen een bijlesgever voorstellen. Kunnen wij geen bijlesgever vinden, dan bent u ons uiteraard niets verschuldigd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst