Ontdek de mogelijkheden!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles scheikunde in Groningen

Scheikunde staat bekend als een van de meest moeilijke vakken op de middelbare school met onderwerpen als chemisch rekenen en redoxreacties. Met een Nobelprijs winnaar in de stad, is de kennis in Groningen zeker aanwezig! StudentsPlus Groningen biedt leerlingen in Groningen en omliggende dorpen dé oplossing door individuele bijles scheikunde aan huis aan te bieden, gegeven door studenten.

Bijles scheikunde: snel geregeld

Onze zoektocht duurt meestal niet langer dan enkele dagen en u krijgt meer dan alleen een student bij StudentsPlus. Naast het feit dat wij de kennis gecheckt hebben en een persoonlijk intakegesprek hebben gehad met onze bijlesgevers, helpen wij hen ook middels een didactisch platform. Deze staat vol met tips en trucs om de bijles succesvol mogelijk te laten verlopen. Wij houden contact met u nadat we een bijlesgever hebben gevonden, om er zeker van te zijn dat alles naar wens verloopt. Tot slot krijgt uw kind toegang tot onze online Leeromgeving met meer dan 1000 extra oefenopgaven voor scheikunde.

U vraagt, wij zoeken

Meer weten? Maak vrijblijvend een account aan! U ziet dan direct wat wij voor u kunnen betekenen en u kunt meteen uw kind inschrijven. In deze inschrijving vragen wij stapsgewijs al uw wensen, zodat we exact wat voor bijlesgever we moeten gaan zoeken. Wanneer wij geen bijlesgever voor u kunnen vinden, bent u ons natuurlijk ook niets verschuldigd. Mochten we iemand voorstellen waar uw kind geen klik mee heeft, dan gaan wij vanzelfsprekend op zoek naar een nieuwe bijlesgever. Al het bovenstaande krijgt u al vanaf €17 per uur.

Een selectie van onze bijlesgevers

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Stuur bijlesgever een bericht!

Laat weten wat er nodig is (bijvoorbeeld probleemstof) en geef eventueel beschikbare dagen voor de bijles door. Wij benaderen de bijlesgever!


Velden met een * zijn verplichte velden.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst