Bijles scheikunde op z'n Gronings | Persoonlijk en aan huis
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles scheikunde in Groningen

Scheikunde staat bekend als een van de meest moeilijke vakken op de middelbare school met onderwerpen als chemisch rekenen en redoxreacties. Met een Nobelprijs winnaar in de stad, is de kennis in Groningen zeker aanwezig! StudentsPlus Groningen biedt leerlingen in Groningen en omliggende dorpen dé oplossing door individuele bijles scheikunde aan huis aan te bieden, gegeven door studenten.

Bijles scheikunde: snel geregeld

Onze zoektocht duurt meestal niet langer dan enkele dagen en u krijgt meer dan alleen een student bij StudentsPlus. Naast het feit dat wij de kennis gecheckt hebben en een persoonlijk intakegesprek hebben gehad met onze bijlesgevers, helpen wij hen ook middels een didactisch platform. Deze staat vol met tips en trucs om de bijles succesvol mogelijk te laten verlopen. Wij houden contact met u nadat we een bijlesgever hebben gevonden, om er zeker van te zijn dat alles naar wens verloopt. Tot slot krijgt uw kind toegang tot onze online Leeromgeving met meer dan 1000 extra oefenopgaven voor scheikunde.

U vraagt, wij zoeken

Meer weten? Maak vrijblijvend een account aan! U ziet dan direct wat wij voor u kunnen betekenen en u kunt meteen uw kind inschrijven. In deze inschrijving vragen wij stapsgewijs al uw wensen, zodat we exact wat voor bijlesgever we moeten gaan zoeken. Wanneer wij geen bijlesgever voor u kunnen vinden, bent u ons natuurlijk ook niets verschuldigd. Mochten we iemand voorstellen waar uw kind geen klik mee heeft, dan gaan wij vanzelfsprekend op zoek naar een nieuwe bijlesgever. Al het bovenstaande krijgt u al vanaf €17 per uur.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst