Gratis scheikunde oefenopgaven
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

De Leeromgeving van het schoolvak scheikunde

Vanaf 22 euro per uur!

De Leeromgeving van het schoolvak scheikunde

Als aanvulling op de bijlessen heeft StudentsPlus de Leeromgeving ontwikkeld. Hierin staan duizenden oefenopgaven voor de acht meest aangevraagde bijlesvakken, waaronder het schoolvak scheikunde. Of het nu om scheikundig rekenen, zuren of moleculen gaat, iedere leerling die scheikunde oefenopgaven wil maken kan in de Leeromgeving terecht.

Hoe vind ik relevante oefenopgaven?

De Leeromgeving is onderverdeeld naar leerjaren (1 vmbo t/m 6 vwo) en onderwerpen die in die leerjaren de revue passeren. Uw kind kan dus naar zijn/haar leerjaar gaan en daar het onderwerp zoeken waarmee geoefend moet gaan worden. Per onderwerp zijn er ook drie moeilijkheidsgraden, zodat geleidelijk naar een hoger niveau gewerkt kan worden.

Efficiënte indeling van de bijlestijd

U en/of de bijlesgever kunnen ook oefenopgaven met een bijbehorende deadline toewijzen aan uw kind. De bijlesgever krijgt direct te weten wanneer er een opgave is gemaakt en ziet of de leerling de opgave goed of fout heeft gemaakt. Hierdoor kan er tijdens de daadwerkelijke bijles gekeken worden wat de leerling niet precies snapt en kan daar direct op worden ingespeeld.