Bijles taal op z'n Gronings | Persoonlijk en aan huis
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele bijles taal in Groningen

Heeft uw kind moeite met spelling, werkwoordsvervoegingen, of andere onderwerpen van het schoolvak taal? Dan bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres! Wij bieden bijles taal aan huis, gegeven door een student van een onderwijskundige studie zoals de pabo of pedagogische wetenschappen. Zij weten vanuit hun studie of stage(s) als geen ander hoe zij leerlingen kunnen helpen met het schoolvak taal.

Veel ervaring met bijles taal

Met onze 17 jaar aan ervaring, weten we hoe we een goede bijlesgever kunnen vinden. In veruit de meeste gevallen vinden we binnen enkele dagen een passende bijlesgever! Wij checken de kennis en hebben een persoonlijk intakegesprek met al onze studenten. Daarnaast houden we na de koppeling contact met u om te kijken of alles naar wens verloopt. Ons team van o.a. een kinder- en jeugdpsycholoog en een pedagoog, staat klaar voor u en de student. Wij hebben voor de student een didactisch platform ontwikkeld. Hierin staan handvatten om de bijlessen zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Daarnaast krijgt uw kind van ons meer dan 1000 taal opgaven om extra mee te oefenen buiten de taal bijlessen.

De wensen en voorkeuren aangeven in de inschrijving

In slechts twee korte stappen laat u ons de zoektocht naar een bijlesgever starten. De eerste stap is een gratis account aanmaken. U ziet dan direct de concrete mogelijkheden. Vervolgens kunt u met de online inschrijving starten, waarin al uw wensen en voorkeuren stapsgewijs worden gevraagd. Doorgaans kunnen wij hierna binnen enkele werkdag een passende bijlesgever voorstellen. Lukt het ons niet om een bijlesgever te vinden, dan betaalt u ons uiteraard niets. Mocht er onverhoopt geen klik zijn, dan zoeken wij vanzelfsprekend een nieuwe bijlesgever.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst