Bijles rekenen in Maastricht - Snel geregeld | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles rekenen aan huis in Maastricht

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles rekenen aan huis in Maastricht

Het tijdperk Maastrichtien liep van 72,1 tot 66 miljoen jaar geleden, hoelang heeft dit tijdperk dan geduurd? Voor veel leerlingen is dit een lastige som om uit te rekenen vanwege de komma. En naast kommagetallen zijn er nog zoveel andere ingewikkelde onderwerpen binnen het vak rekenen! StudentsPlus Maastricht helpt uw kind door een student te vinden die bij u thuis bijles rekenen komt verzorgen. Ook kunnen wij in de omgeving van Maastricht doorgaans een geschikte bijlesgever geven die bij u aan huis komt.

De bijlesgevers van StudentsPlus

Voordat bijlesgevers bijles mogen gaan geven voor het vak rekenen, controleren wij eerst hun kennis van het vak en hebben wij een persoonlijk intakegesprek met hen. Op basis van uw wensen en voorkeuren zoeken wij in ons best de beste match met uw kind. Mocht het toch niet klikken met de gevonden bijlesgever, dan gaan wij uiteraard weer op zoek naar een nieuwe! Na de koppeling met de bijlesgever houden we contact met u om de voortgang in de gaten te houden. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de bijles zo hoog mogelijk is, hebben wij voor onze bijlesgevers een didactisch platform ontwikkeld. Hierop staan tientallen artikelen over het geven van bijles aan leerlingen. 

Interesse?

Meer weten? Maak een vrijblijvend account aan en voltooi gelijk de inschrijving voor uw kind. Een uur bijles kost tussen de €19 en €28 per uur op basis van het gekozen urenpakket. Deze urenpakketten zijn maandelijks aan te passen en op te zeggen. Direct na de inschrijving krijgt uw kind toegang tot onze Leeromgeving met daarin meer dan 2000 gratis rekensommen, zodat uw kind ook voor en na de bijles door kan gaan met oefenen.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst