Bijles rekenen in Maastricht - Snel geregeld | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles rekenen aan huis in Maastricht

Het tijdperk Maastrichtien liep van 72,1 tot 66 miljoen jaar geleden, hoelang heeft dit tijdperk dan geduurd? Voor veel leerlingen is dit een lastige som om uit te rekenen vanwege de komma. En naast kommagetallen zijn er nog zoveel andere ingewikkelde onderwerpen binnen het vak rekenen! StudentsPlus Maastricht helpt uw kind door een student te vinden die bij u thuis bijles rekenen komt verzorgen. Ook kunnen wij in de omgeving van Maastricht doorgaans een geschikte bijlesgever geven die bij u aan huis komt.

De bijlesgevers van StudentsPlus

Voordat bijlesgevers bijles mogen gaan geven voor het vak rekenen, controleren wij eerst hun kennis van het vak en hebben wij een persoonlijk intakegesprek met hen. Op basis van uw wensen en voorkeuren zoeken wij in ons best de beste match met uw kind. Mocht het toch niet klikken met de gevonden bijlesgever, dan gaan wij uiteraard weer op zoek naar een nieuwe! Na de koppeling met de bijlesgever houden we contact met u om de voortgang in de gaten te houden. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de bijles zo hoog mogelijk is, hebben wij voor onze bijlesgevers een didactisch platform ontwikkeld. Hierop staan tientallen artikelen over het geven van bijles aan leerlingen. 

Interesse?

Meer weten? Maak een vrijblijvend account aan en voltooi gelijk de inschrijving voor uw kind. Een uur bijles kost tussen de €17 en €25 per uur op basis van het gekozen urenpakket. Deze urenpakketten zijn maandelijks aan te passen en op te zeggen. Direct na de inschrijving krijgt uw kind toegang tot onze Leeromgeving met daarin meer dan 2000 gratis rekensommen, zodat uw kind ook voor en na de bijles door kan gaan met oefenen.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst