Bijles rekenen in Zwolle | Vanaf €22,- per uur | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Voor bijles rekenen kunt u op StudentsPlus rekenen!

Vanaf 22 euro per uur!

Voor bijles rekenen kunt u op StudentsPlus rekenen!

Heeft uw kind op de basisschool moeite met het maken van rekensommen? Dan is uw kind lang niet de enige. Veel kinderen lopen hierop vast of het kost ze veel tijd om bijvoorbeeld de tafels onder de knie te krijgen. StudentsPlus biedt hiervoor hulp in de vorm van individuele bijlessen, gegeven bij u aan huis. 

Bijles rekenen van een student

StudentsPlus werkt met studenten welke affiniteit en/of ervaring hebben met het lesgeven aan kinderen van een jonge leeftijd. Ons academische team, met onder andere een kinder- en jeugdpsycholoog en pedagoog, zorgt al 22 jaar ervoor dat alle kinderen de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben en verdienen. We controleren de kennis van de student en hebben een persoonlijk intakegesprek met hen. Vooral voor een vak als rekenen is de uitlegkwaliteit van doorslaggevend belang voor een goede bijles. Ons team heeft daarom een didactisch platform gemaakt voor onze bijlesgevers met daarin tips en trucs over het geven van bijles aan leerlingen.

Hoe krijg ik bijles?

Wij begrijpen dat er vaak haast zit bij het vinden van een geschikte bijlesgever. Daarom werken wij niet met wachtlijsten, maar gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Om aan de slag te kunnen gaan, dient er eerst een persoonlijk account te worden aangemaakt. Hier ziet u meteen wat de mogelijkheden voor u zijn en kunt u direct een online inschrijving doen. Op basis van deze informatie beginnen wij met zoeken. In het gros van de gevallen hebben wij binnen enkele dagen een goede bijlesgever voor u gevonden. Wanneer wij niemand vinden, bent u ons ook niets verschuldigd. Nadat wij uw kind hebben gekoppeld aan een bijlesgever, houden wij contact met u om er zeker van te zijn dat alles naar wens verloopt.

Tarieven en extra’s

De bijlesgevers komen de bijles voor rekenen bij u thuis verzorgen vanaf €22 per uur. Inbegrepen bij het uurtarief is toegang tot de Leeromgeving, waarin ruim 2000 rekensommen klaar staan om door uw kind gemaakt te worden als extra oefenstof. 

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst