Bijles rekenen in Zwolle | Vanaf €17,- per uur | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Voor bijles rekenen kunt u op StudentsPlus rekenen!

Heeft uw kind op de basisschool moeite met het maken van rekensommen? Dan is uw kind lang niet de enige. Veel kinderen lopen hierop vast of het kost ze veel tijd om bijvoorbeeld de tafels onder de knie te krijgen. StudentsPlus biedt hiervoor hulp in de vorm van individuele bijlessen, gegeven bij u aan huis. 

Bijles rekenen van een student

StudentsPlus werkt met studenten welke affiniteit en/of ervaring hebben met het lesgeven aan kinderen van een jonge leeftijd. Ons academische team, met onder andere een kinder- en jeugdpsycholoog en pedagoog, zorgt al 19 jaar ervoor dat alle kinderen de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben en verdienen. We controleren de kennis van de student en hebben een persoonlijk intakegesprek met hen. Vooral voor een vak als rekenen is de uitlegkwaliteit van doorslaggevend belang voor een goede bijles. Ons team heeft daarom een didactisch platform gemaakt voor onze bijlesgevers met daarin tips en trucs over het geven van bijles aan leerlingen.

Hoe krijg ik bijles?

Wij begrijpen dat er vaak haast zit bij het vinden van een geschikte bijlesgever. Daarom werken wij niet met wachtlijsten, maar gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Om aan de slag te kunnen gaan, dient er eerst een persoonlijk account te worden aangemaakt. Hier ziet u meteen wat de mogelijkheden voor u zijn en kunt u direct een online inschrijving doen. Op basis van deze informatie beginnen wij met zoeken. In het gros van de gevallen hebben wij binnen enkele dagen een goede bijlesgever voor u gevonden. Wanneer wij niemand vinden, bent u ons ook niets verschuldigd. Nadat wij uw kind hebben gekoppeld aan een bijlesgever, houden wij contact met u om er zeker van te zijn dat alles naar wens verloopt.

Tarieven en extra’s

De bijlesgevers komen de bijles voor rekenen bij u thuis verzorgen vanaf €17 per uur. Inbegrepen bij het uurtarief is toegang tot de Leeromgeving, waarin ruim 2000 rekensommen klaar staan om door uw kind gemaakt te worden als extra oefenstof. 

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst