Ontdek de mogelijkheden!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Engels in Almere

De Engelse taal is in het ene lijstje de tweede wereldtaal (na Chinees) en in het andere de derde (na Spaans), maar het is voor iedere middelbare scholier in Almere een eindexamenvak! Velen lopen vast op de grammatica of hebben extra hulp nodig voor hun spreekvaardigheid.

Bijles Engels van een student

StudentsPlus Almere biedt individuele bijles aan huis van een student die de Engelse taal uitstekend beheerst! De bijlesgevers welke Engels mogen geven moeten op hun eindlijst een 7 of hoger gescoord hebben en veel van hun opleidingen zijn deels of volledig Engelstalig. Door de 20 jaar ervaring van StudentsPlus weten wij dat individuele hulp zeer effectief is, vooral als deze in de vertrouwde thuisomgeving van de leerling plaatsvindt.

Lage tarieven, maar hoge kwaliteit bijles

Door ons professionele team van onder andere een pedagoog en kinder- en jeugdpsycholoog, kunnen wij de ondersteuning bieden aan onze bijlesgevers die wij willen. Dit resulteert in onze Leeromgeving met duizenden opgaven en ons didactisch platform. U krijgt dus niet alleen een bijlesgever, maar daarnaast ook een ondersteunend pakket die de kwaliteit van de bijlessen verhoogt. Onze urenpakketten zijn er al vanaf €17 per uur, zonder inschrijfkosten en zonder opzegtermijn. We vragen om alleen de lopende maand nog af te maken!

Bent u enthousiast? Maak dan een vrijblijvend account aan en voltooi de inschrijving met al uw wensen en voorkeuren. Aan de hand daarvan zoeken wij de best mogelijke match bij u in de omgeving, zodat de bijlessen snel gestart kunnen worden.

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst