Ontdek de mogelijkheden!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles natuurkunde in Almere

Bijles natuurkunde staat sinds jaar en dag in de top 5 van meest aangevraagde bijlesvakken bij StudentsPlus Almere. Veelvoorkomende knelpunten en probleemonderwerpen zijn elektriciteit en magnetisme, mechanica of warmteleer en dan is het goed om te weten dat er hulp is!

Bijles door een student

De studenten hebben al eindexamen natuurkunde gedaan en voor dit vak een 7 of hoger gescoord op hun eindlijst. Daarnaast bespreken wij met onze bijlesgevers tijdens een intakegesprek ook hun didactische en sociale vaardigheden. Daarnaast hebben wij een didactisch platform ontwikkeld, waarvan de bijlesgevers gebruik kunnen maken. Hierop staan diverse artikelen over de kunst van het bijles geven, welke ze kunnen gebruiken voor de bijlessen. Onze speciaal ontwikkelde Leeromgeving met daarin duizenden gratis oefenopgaven voor natuurkunde kunnen gebruikt worden om de bijlessen te ondersteunen als extra oefenmateriaal.

Bijles natuurkunde: betaalbaar en flexibel

Uit onze ervaring blijkt dat 1 of 2 uur extra bijles per week voldoende is om snel weer goede resultaten te bereiken. Wij werken met maandelijkse urenpakketten, met tarieven tussen de €17 en €25 per uur. Wij rekenen geen inschrijfkosten en u kunt het urenpakket maandelijks opzeggen, u hoeft alleen de lopende maand af te maken. Erg flexibel dus!

Met onze 20 jaar aan ervaring weten we dat er vaak haast is geboden, dus maak vandaag nog een gratis account aan! Op dit account treft u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u een online inschrijving doen. Zodra wij de inschrijving ontvangen, gaan wij direct op zoek naar een bijlesgever en kan er snel gestart worden met de bijlessen!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst