Gratis natuurkunde oefenopgaven
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Gratis natuurkunde oefenopgaven

Vanaf 22 euro per uur!

Gratis natuurkunde oefenopgaven

Ter aanvulling op de natuurkunde bijlessen heeft StudentsPlus de Leeromgeving ontwikkeld, waarin duizenden oefenopgaven van o.a. het vak natuurkunde staan. Hiermee kan iedere middelbare scholier oefenen, ongeacht het leerjaar. Alle onderwerpen van natuurkunde komen aan bod, of het nu om krachten, lichten en lenzen, of het berekenen van een remweg gaat.

Hoe vind ik relevante natuurkunde oefenopgaven in de Leeromgeving?

De Leeromgeving is heel gestructureerd opgezet, waardoor het erg eenvoudig is om relevante oefenopgaven te vinden. De eerste stap is het kiezen van het leerjaar, bijvoorbeeld 3 havo. Hierna verschijnen alle onderwerpen van het vak natuurkunde die in het leerjaar 3 havo aan bod komen. Vervolgens kan het onderwerp geselecteerd worden waar uw kind oefening bij nodig heeft.

Per onderwerp zijn er drie moeilijkheidsgraden. Hierdoor kan uw kind bijvoorbeeld beginnen met de makkelijkere oefenopgaven om de theorie (of sommen) goed onder de knie te krijgen. Vervolgens kan de moeilijkheidsgraad verhoogd worden, zodat de kennis langzaam verbeterd wordt.

Extra middel om de bijlessen te verbeteren

Een mooie bijkomstigheid is dat niet alleen uw kind, maar ook u en de bijlesgever toegang hebben tot de Leeromgeving. De bijlesgever kan dus ook oefenopgaven toewijzen aan uw kind waarmee hij/zij na de bijlessen aan de slag kan. Zodra de opgaven zijn afgerond kunnen u en de bijlesgever zien wat de resultaten zijn. Eventuele fouten kunnen worden meegenomen naar de volgende bijles, zodat de bijlesgever al van tevoren weet welke probleemstof nog meer uitleg behoeft.

Interesse in bijles met gratis natuurkunde oefenstof?

Maak dan een gratis account aan en ga meteen aan de slag!