Bijles scheikunde in Amsterdam | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles scheikunde in Amsterdam

Ook in Amsterdam is bijles in het vak scheikunde veelgevraagd bij StudentsPlus! Of uw kind nu moeite heeft met redox-reacties, chemisch rekenen of de toepassingen van synthetische polymeren: voor alle scheikunde onderwerpen bieden wij bijles op maat! De bijlessen zijn altijd individueel en worden gegeven bij u aan huis, zodat er in een rustige omgeving gewerkt kan worden aan de stof. De bijlesgever zal kijken waar de problemen zich bevinden. Het komt hierbij vaak voor dat er een uitstapje wordt gemaakt naar de onderliggende wiskunde stof.  

Scheikunde bijles door een student

Bij StudentsPlus Amsterdam staan veel echte bètastudenten ingeschreven als bijlesgever, die alle aspecten van het vak scheikunde uitstekend beheersen. Onze bijlesgevers hebben minimaal een 7 behaald voor scheikunde op hun eindlijst en vaak volgen ze een relevante studie aan de VU of de UvA. Naast het hebben van de juiste kennis, zijn onze bijlesgevers ook capabel in het overbrengen van de stof op een motiverende en enthousiaste manier. Zij worden vanuit het hoofdkantoor ondersteund om hun didactische vaardigheden te blijven ontwikkelen door middel van een didactisch platform. Hierop staan tientallen artikelen over het geven van bijles en eventuele struikelblokken die ze kunnen ervaren.

Mogelijkheden in uw omgeving

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u in Amsterdam? Maak gratis een account aan en krijg direct inzicht in de opties bij u in de buurt. Met het account kan ook gelijk een inschrijving gedaan worden, waarbij u alle wensen en voorkeuren opgeeft met betrekking tot de bijlessen. Wij zoeken dan een geschikte match in uw omgeving en doorgaans kunnen we binnen 5 dagen al een eerste voorstel doen.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst