Bijles scheikunde in Amsterdam | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles scheikunde in Amsterdam

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles scheikunde in Amsterdam

Ook in Amsterdam is bijles in het vak scheikunde veelgevraagd bij StudentsPlus! Of uw kind nu moeite heeft met redox-reacties, chemisch rekenen of de toepassingen van synthetische polymeren: voor alle scheikunde onderwerpen bieden wij bijles op maat! De bijlessen zijn altijd individueel en worden gegeven bij u aan huis, zodat er in een rustige omgeving gewerkt kan worden aan de stof. De bijlesgever zal kijken waar de problemen zich bevinden. Het komt hierbij vaak voor dat er een uitstapje wordt gemaakt naar de onderliggende wiskunde stof.  

Scheikunde bijles door een student

Bij StudentsPlus Amsterdam staan veel echte bètastudenten ingeschreven als bijlesgever, die alle aspecten van het vak scheikunde uitstekend beheersen. Onze bijlesgevers hebben minimaal een 7 behaald voor scheikunde op hun eindlijst en vaak volgen ze een relevante studie aan de VU of de UvA. Naast het hebben van de juiste kennis, zijn onze bijlesgevers ook capabel in het overbrengen van de stof op een motiverende en enthousiaste manier. Zij worden vanuit het hoofdkantoor ondersteund om hun didactische vaardigheden te blijven ontwikkelen door middel van een didactisch platform. Hierop staan tientallen artikelen over het geven van bijles en eventuele struikelblokken die ze kunnen ervaren.

Mogelijkheden in uw omgeving

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u in Amsterdam? Maak gratis een account aan en krijg direct inzicht in de opties bij u in de buurt. Met het account kan ook gelijk een inschrijving gedaan worden, waarbij u alle wensen en voorkeuren opgeeft met betrekking tot de bijlessen. Wij zoeken dan een geschikte match in uw omgeving en doorgaans kunnen we binnen 2 dagen al een eerste voorstel doen.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst