Bijles rekenen in Breda - Al 21 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles rekenen in Breda

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles rekenen in Breda

Procenten? Staartdelingen? Lengte en inhoud? Oppervlakte? Er zijn veel onderwerpen die binnen het rekenonderwijs aan bod komen en deze zijn niet allemaal even gemakkelijk. Leerlingen op de basisschool worstelen vaak met rekenen, maar ook op de middelbare school komt dit nog terug bij de eindtoets rekenen. Gelukkig biedt StudentsPlus Breda uitkomst in de vorm van individuele bijles aan huis!

Bijles rekenen door een student

Onze bijlesgevers zijn studenten welke doorgaans nog studeren op een van de hogescholen van Breda. Zij vinden het leuk om bijles aan kinderen te geven en mogen volgens onze eisen het vak rekenen ook geven. Daarom kunnen wij ook middelbare scholieren of mbo/hbo studenten helpen met dit vak. Aangezien het hierbij om basisschoolleerlingen gaat, leert onze 22 jaar aan ervaring dat de klik en de manier van uitleggen zeer belangrijk is. Ons team van onder andere een jeugd- en kinderpsycholoog en pedagoog heeft om deze reden een didactisch platform ontwikkeld voor de bijlesgever, waarin verschillende artikelen staan over de kunst van het bijles geven en waar ze eventueel tegenaan zouden kunnen lopen. Voor de leerling hebben wij de Leeromgeving ontwikkeld met daarin duizenden rekenopgaven, zodat er ook buiten de bijlessen om extra geoefend kan worden.

Meer weten?

Wij gaan graag voor u aan de slag! StudentsPlus hanteert al tarieven vanaf €22 per uur. De eerste stap om aan een bijlesgever van StudentsPlus Breda te komen, is het aanmaken van een gratis account. Met dit account kan direct een inschrijving gedaan worden, waarbij u alle wensen en voorkeuren opgeeft. Na inschrijving kunnen wij u vaak al binnen 2 werkdagen in contact brengen met een enthousiaste bijlesgever! Lukt het ons niet, dan bent u ons niets verschuldigd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst