Bijles rekenen in Breda - Al 17 jaar met succes | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles rekenen in Breda

Procenten? Staartdelingen? Lengte en inhoud? Oppervlakte? Er zijn veel onderwerpen die binnen het rekenonderwijs aan bod komen en deze zijn niet allemaal even gemakkelijk. Leerlingen op de basisschool worstelen vaak met rekenen, maar ook op de middelbare school komt dit nog terug bij de eindtoets rekenen. Gelukkig biedt StudentsPlus Breda uitkomst in de vorm van individuele bijles aan huis!

Bijles rekenen door een student

Onze bijlesgevers zijn studenten welke doorgaans nog studeren op een van de hogescholen van Breda. Zij vinden het leuk om bijles aan kinderen te geven en mogen volgens onze eisen het vak rekenen ook geven. Daarom kunnen wij ook middelbare scholieren of mbo/hbo studenten helpen met dit vak. Aangezien het hierbij om basisschoolleerlingen gaat, leert onze 19 jaar aan ervaring dat de klik en de manier van uitleggen zeer belangrijk is. Ons team van onder andere een jeugd- en kinderpsycholoog en pedagoog heeft om deze reden een didactisch platform ontwikkeld voor de bijlesgever, waarin verschillende artikelen staan over de kunst van het bijles geven en waar ze eventueel tegenaan zouden kunnen lopen. Voor de leerling hebben wij de Leeromgeving ontwikkeld met daarin duizenden rekenopgaven, zodat er ook buiten de bijlessen om extra geoefend kan worden.

Meer weten?

Wij gaan graag voor u aan de slag! StudentsPlus hanteert al tarieven vanaf €17 per uur. De eerste stap om aan een bijlesgever van StudentsPlus Breda te komen, is het aanmaken van een gratis account. Met dit account kan direct een inschrijving gedaan worden, waarbij u alle wensen en voorkeuren opgeeft. Na inschrijving kunnen wij u vaak al binnen 5 werkdagen in contact brengen met een enthousiaste bijlesgever! Lukt het ons niet, dan bent u ons niets verschuldigd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst