Ontdek de mogelijkheden!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles taal in Den Haag

Of u nu in de Schilderswijk, de Vogelwijk, het Zeeheldenkwartier of in Zoetermeer woont, bijles taal aan huis door StudentsPlus is overal te regelen. De bijlessen zijn individueel en worden door een student gegeven. Wanneer de bijles plaatsvindt, kunt u zelf overleggen met de student.

Bijles door een student

Voor een goede kennisoverdracht is het essentieel dat een leerling zich op zijn gemak voelt. Het is daarom belangrijk dat de leerling in een vertrouwde omgeving is en dat er een klik is tussen de student en de leerling.
Ook de vakkennis en de didactische vaardigheden van de bijlesgever zijn van belang. Onze medewerkers controleren daarom altijd de diploma's en cijferlijsten van onze bijlesgevers. Daarnaast hebben we met iedere bijlesgever een persoonlijk intakegesprek. Tijdens het bijlesproces kunnen bijlesgevers terecht op ons didactische platform.
StudentsPlus houdt na de koppeling contact met u over de voortgang van de bijlessen. En leerlingen die buiten de bijlessen ook nog willen oefenen, kunnen aan de slag met 1.500 extra oefenopgaven voor taal.

Geïnteresseerd?

U kunt een gratis account aanmaken. Op dit account kunt u zien wat de mogelijkheden zijn en u kunt hier direct een inschrijving doen. Meestal hebben wij maximaal enkele dagen nodig voor een goede koppeling. Kunnen wij geen bijlesgever vinden, dan brengen wij geen kosten in rekening. De tarieven voor bijles variëren tussen de € 17,- en € 25,- per uur.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst