Bijles scheikunde in Eindhoven – Snel geregeld | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Thuis scheikunde bijles in Eindhoven

Vanaf 19 euro per uur!

Thuis scheikunde bijles in Eindhoven

Heeft uw kind moeite met scheikunde? In Eindhoven staan meer dan genoeg studenten van de TU/e klaar om hierbij te helpen! Doordat de bijlessen individueel zijn, is alle aandacht op uw kind gericht en kunnen achterstanden vaak snel worden weggewerkt.

Hoe werkt het?

Wij gaan aan de hand van de wensen en voorkeuren uit uw inschrijving op zoek naar een passende bijlesgever. U bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak de bijlessen plaatsvinden. Zodra wij een geschikte bijlesgever hebben gevonden, kunnen de bijlessen starten! U heeft iedere maand de mogelijkheid om uw urenpakket aan te passen of op te zeggen.

Wie is de scheikunde bijlesgever?

De bijlesgevers bij StudentsPlus studeren vaak op de TU/e en hebben het vak scheikunde met een 7 of hoger afgesloten op hun havo- of vwo-eindlijst. Door onder andere onze pedagoog krijgen de studenten ondersteuning hoe zij de bijlessen het beste kunnen vormgeven. Ook houden wij altijd een vinger aan de pols, zodat we precies weten hoe onze bijlesgevers presteren. Daarnaast mogen zij gebruik maken van de didactische ondersteuning, waarin allerlei handige tips & tricks te vinden zijn. Zo kunnen de lessen met een leermethode worden gegeven die goed bij uw kind past. 

Hoe krijg ik zo snel mogelijk een bijlesgever?

Eerst kunt u een account aanmaken, waarna u meer inzicht krijgt in de concrete mogelijkheden van uw situatie. Vervolgens kunt u starten met de inschrijving. Zodra de inschrijving voltooid is, gaan wij direct op zoek naar een geschikte bijlesgever. Wij hanteren geen inschrijf- en zoekkosten, daarnaast geschiedt de facturatie bij StudentsPlus altijd achteraf, dus een maand na het ingekochte urenpakket. Doorgaans vinden wij binnen 2 werkdagen een passende bijlesgever. Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan gaan wij uiteraard op zoek naar een nieuwe bijlesgever. 

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst