Ontdek de mogelijkheden!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles natuurkunde in Groningen

Natuurkunde is een erg moeilijk vak en wordt vaak als lastig ervaren door middelbare scholieren. Bij StudentsPlus Groningen hebben we enthousiaste studenten voor u geselecteerd die dit vak uitstekend beheersen en het leuk vinden om natuurkunde bijles te verzorgen!

Professionele natuurkunde bijles

StudentsPlus Groningen heeft al 20 jaar ervaring in het verzorgen van individuele bijles aan huis. Hierdoor kunnen wij, nadat wij al uw wensen en voorkeuren hebben doorgekregen, vaak binnen enkele dagen een passende bijlesgever voorstellen. Hierna houdt het voor ons niet op. Wij contacteren u na een maand om te vragen hoe de bijlessen verlopen. Daarnaast krijgt uw kind toegang tot meer dan 1000 gratis oefenopgaven en ons team van o.a. een kinder- en jeugdpsycholoog en een pedagoog helpt u en de bijlesgever bij didactische vragen. Mocht er geen klik zijn tussen uw kind en de voorgestelde bijlesgever, dan zoeken wij direct een nieuwe.

Account aanmaken en de voorkeuren doorgeven

Wanneer u benieuwd bent naar wat wij concreet voor u kunnen betekenen, kunt u een gratis account aanmaken. Naast een verdere uitleg over onze werkwijze, vindt u op uw hier de mogelijkheid om een online inschrijving te doen. Hierin geeft u al uw wensen en voorkeuren aan. De uurtarieven van StudentsPlus variëren tussen €17 en €25 per uur. Vinden wij geen bijlesgever, dan sturen wij u uiteraard geen factuur.

Een selectie van onze bijlesgevers

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Stuur bijlesgever een bericht!

Laat weten wat er nodig is (bijvoorbeeld probleemstof) en geef eventueel beschikbare dagen voor de bijles door. Wij benaderen de bijlesgever!


Velden met een * zijn verplichte velden.

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst