Bijles economie in Maastricht – Snel geregeld | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele bijles economie in Maastricht

Vanaf 22 euro per uur!

Individuele bijles economie in Maastricht

Heeft uw kind moeite met het vak economie op de middelbare school? Wilt u deze bijlessen graag bij u thuis in de vertrouwde omgeving? Moeten deze gegeven worden door een student uit de buurt? Dan bent u bij StudentsPlus op de goede plek! Onze bijlessen zijn altijd individueel en worden gegeven door studenten, welke doorgaans studeren aan de Universiteit Maastricht.

Geen wachtlijsten, snel starten

Met meer dan 22 jaar aan ervaring, weten wij dat er bij het vinden van een geschikte bijlesgever vaak haast geboden is. Wij werken daarom niet met wachtlijsten, maar we gaan direct na uw inschrijving voor u aan de slag. Voor het vak economie in (of in de buurt van) Maastricht betekent dit dat we doorgaans binnen 5 dagen een geschikte bijlesgever voor u hebben gevonden. De bijlessen kunnen dan direct gestart worden! Onze bijlesgevers hebben minimaal een 7 gehaald voor economie op hun eindlijst van de middelbare school en wij hebben een persoonlijk intakegesprek met ze gehad. 

Hoe schrijf ik mijn kind in?

Bent u geïnteresseerd? Maak dan een vrijblijvend account aan, waarbij u gelijk de inschrijving kan voltooien. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren zoeken wij dan een geschikte bijlesgever. De bijlessen hebben tarieven tussen de €22 en €31 per uur en wij rekenen geen inschrijf- en zoekkosten. Ook na het vinden van een bijlesgever houden wij contact, zodat we gelijk kunnen handelen als er met de huidige bijlesgever geen klik blijkt te zijn. 

Gratis Leeromgeving

Na de inschrijving krijgt uw kind direct toegang tot de gratis Leeromgeving, met daarin honderden oefenopgaven voor het vak economie. Deze zijn opgesteld voor alle niveaus en leerjaren, zodat er gewerkt kan worden aan de probleemstof waar uw kind nog moeite mee heeft.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst