Bijles Engels in Maastricht - Snel geregeld | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Engels in Maastricht

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles Engels in Maastricht

De Engelse taal is voor veel middelbare scholieren behoorlijk lastig, onder andere door de verschillende tijden en andere grammaticaregels. Ook in Maastricht zijn er al veel scholieren geholpen met behulp van individuele bijlessen Engels van StudentsPlus! Deze bijlessen worden gegeven door een student en worden doorgaans aan huis en individuele setting gegeven.

Bijles van een student

Het heeft voor ons de hoogste prioriteit om zo snel mogelijk een geschikte bijlesgever voor uw kind te vinden. Doorgaans vinden wij in Maastricht en omgeving binnen 2 werkdagen een bijlesgever. Al onze bijlesgevers worden zorgvuldig op hun kennis gecheckt en wij houden een persoonlijk intakegesprek met hen. We ondersteunen onze bijlesgevers door middel van een didactisch platform met daarin veel informatie over het geven van bijles. Ook houdt ons team met daarin onder andere een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog contact met u na de koppeling om te kijken hoe de bijlessen verlopen.

Mogelijkheden voor uw kind

Bent u benieuwd op welke manier StudentsPlus uw kind kan helpen? Maak dan vandaag nog een gratis account aan! Hier ziet u de mogelijkheden en hier kunt u kosteloos uw kind inschrijven. Nadat u de inschrijving heeft gedaan, krijgt uw zoon of dochter direct toegang tot onze Leeromgeving met daarin meer dan 2000 gratis oefenopgaven voor Engels. Deze zijn beschikbaar voor alle leerjaren en niveaus, zodat er altijd passende onderwerpen zijn. Dit alles zit bij het uurtarief van de bijlessen inbegrepen, welke liggen tussen de €19 en €28 per uur.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst