Bijles Engels in Maastricht - Snel geregeld | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles Engels in Maastricht

De Engelse taal is voor veel middelbare scholieren behoorlijk lastig, onder andere door de verschillende tijden en andere grammaticaregels. Ook in Maastricht zijn er al veel scholieren geholpen met behulp van individuele bijlessen Engels van StudentsPlus! Deze bijlessen worden gegeven door een student en worden doorgaans aan huis en individuele setting gegeven.

Bijles van een student

Het heeft voor ons de hoogste prioriteit om zo snel mogelijk een geschikte bijlesgever voor uw kind te vinden. Doorgaans vinden wij in Maastricht en omgeving binnen 5 werkdagen een bijlesgever. Al onze bijlesgevers worden zorgvuldig op hun kennis gecheckt en wij houden een persoonlijk intakegesprek met hen. We ondersteunen onze bijlesgevers door middel van een didactisch platform met daarin veel informatie over het geven van bijles. Ook houdt ons team met daarin onder andere een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog contact met u na de koppeling om te kijken hoe de bijlessen verlopen.

Mogelijkheden voor uw kind

Bent u benieuwd op welke manier StudentsPlus uw kind kan helpen? Maak dan vandaag nog een gratis account aan! Hier ziet u de mogelijkheden en hier kunt u kosteloos uw kind inschrijven. Nadat u de inschrijving heeft gedaan, krijgt uw zoon of dochter direct toegang tot onze Leeromgeving met daarin meer dan 2000 gratis oefenopgaven voor Engels. Deze zijn beschikbaar voor alle leerjaren en niveaus, zodat er altijd passende onderwerpen zijn. Dit alles zit bij het uurtarief van de bijlessen inbegrepen, welke liggen tussen de €17 en €25 per uur.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst