Bijles natuurkunde in Maastricht – Snel geregeld | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles natuurkunde in Maastricht

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles natuurkunde in Maastricht

Bent u op zoek naar een student die individuele bijles natuurkunde aan huis geeft? Dan bent u bij StudentsPlus Maastricht aan het juiste adres. De geneeskundefaculteit van de Universiteit Maastricht zorgt elk jaar weer voor een toestroom van bèta-studenten die staan te springen om uw kind te helpen met alle onderwerpen van natuurkunde.

Hoe werkt bijles via StudentsPlus?

Al onze studenten worden van tevoren uitgebreid gescreend op hun kennis en uitlegcapaciteiten. Zij gaan samen met uw kind aan de slag met de onderwerpen waar hij of zij nog moeite mee heeft. De bijlessen gaan van start zodra wij een bijlesgever hebben gevonden, doorgaans is dit binnen 2 werkdagen. Het urenpakket gaat lopen, welke tarieven heeft tussen de €22 en €31 per uur. Wanneer u een vrijblijvend account aanmaakt, ziet u direct wat de mogelijkheden voor u zijn. Daarnaast kunt u meteen een online inschrijving doen, zodat wij de zoektocht kunnen starten. 

Meer dan alleen een bijlesgever!

Er staat een professioneel en ervaren team klaar die de bijlessen volgt en er alles aan doet om de kennis van uw kind op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen. Uw kind krijgt na inschrijving direct toegang tot 1500 gratis oefenopgaven voor natuurkunde via de Leeromgeving. Ons team houdt na de koppeling aan de bijlesgever contact met u om te kijken of alles naar wens verloopt. Voor onze bijlesgevers hebben wij een didactisch platform ontwikkeld met daarop vele tips en trucs over bijles geven, zodat zij hun uitlegvaardigheden kunnen optimaliseren. Profiteer dus van de kennis en kunde van het meest ervaren bijlesbureau van Nederland!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst