Bijles natuurkunde in Maastricht – Snel geregeld | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles natuurkunde in Maastricht

Bent u op zoek naar een student die individuele bijles natuurkunde aan huis geeft? Dan bent u bij StudentsPlus Maastricht aan het juiste adres. De geneeskundefaculteit van de Universiteit Maastricht zorgt elk jaar weer voor een toestroom van bèta-studenten die staan te springen om uw kind te helpen met alle onderwerpen van natuurkunde.

Hoe werkt bijles via StudentsPlus?

Al onze studenten worden van tevoren uitgebreid gescreend op hun kennis en uitlegcapaciteiten. Zij gaan samen met uw kind aan de slag met de onderwerpen waar hij of zij nog moeite mee heeft. De bijlessen gaan van start zodra wij een bijlesgever hebben gevonden, doorgaans is dit binnen 5 werkdagen. Het urenpakket gaat lopen, welke tarieven heeft tussen de €17 en €25 per uur. Wanneer u een vrijblijvend account aanmaakt, ziet u direct wat de mogelijkheden voor u zijn. Daarnaast kunt u meteen een online inschrijving doen, zodat wij de zoektocht kunnen starten. 

Meer dan alleen een bijlesgever!

Er staat een professioneel en ervaren team klaar die de bijlessen volgt en er alles aan doet om de kennis van uw kind op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen. Uw kind krijgt na inschrijving direct toegang tot 1500 gratis oefenopgaven voor natuurkunde via de Leeromgeving. Ons team houdt na de koppeling aan de bijlesgever contact met u om te kijken of alles naar wens verloopt. Voor onze bijlesgevers hebben wij een didactisch platform ontwikkeld met daarop vele tips en trucs over bijles geven, zodat zij hun uitlegvaardigheden kunnen optimaliseren. Profiteer dus van de kennis en kunde van het meest ervaren bijlesbureau van Nederland!

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst