Bijles taal in Maastricht - Snel geregeld | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles taal aan huis in Maastricht

Helaas is de Nederlandse taal niet altijd even gemakkelijk, met alle spellingsregels en grammatica. Het is dus niet vreemd wanneer uw kind hier wat extra hulp bij kan gebruiken. Deze hulp biedt StudentsPlus door voor uw zoon of dochter een student te zoeken welke individuele bijles geeft. Deze bijlessen vinden doorgaans bij u thuis plaats in de vertrouwde omgeving.

Bijles taal door een student

De bijlesgevers van StudentsPlus zijn doorgaans studenten van de Universiteit Maastricht en zijn gemotiveerd om uw kind te helpen met taallessen. Wij controleren de kennis van onze studenten en we hebben een persoonlijk intakegesprek met hen. Met 17 jaar aan ervaring weten wij dat ook de uitlegcapaciteit van de bijlesgever erg belangrijk is. Mede om deze reden heeft ons team, met onder andere een kinder- en jeugdpsycholoog en een pedagoog, een didactisch platform ontwikkeld voor de bijlesgever. 

Meer weten en inschrijven?

Wanneer u meer informatie wilt over wat StudentsPlus Maastricht concreet voor u kan betekenen en hoe de werkwijze nu precies is, is de eerste stap om een gratis account aan te maken. Met dit account kunt u uw kind direct inschrijven, zodat wij op zoek gaan naar een bijlesgever. De tarieven voor individuele bijlessen aan huis beginnen vanaf €17 per uur. Onze zoektocht naar een geschikte bijlesgever duurt doorgaans niet langer dan 5 dagen. Naast deze service, krijgt uw kind direct na de inschrijving meer dan 1500 extra oefenopgaven voor taal via de gratis Leeromgeving, zodat deze ook buiten de bijlessen om kan oefenen.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst