Bijles taal in Maastricht - Snel geregeld | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles taal aan huis in Maastricht

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles taal aan huis in Maastricht

Helaas is de Nederlandse taal niet altijd even gemakkelijk, met alle spellingsregels en grammatica. Het is dus niet vreemd wanneer uw kind hier wat extra hulp bij kan gebruiken. Deze hulp biedt StudentsPlus door voor uw zoon of dochter een student te zoeken welke individuele bijles geeft. Deze bijlessen vinden doorgaans bij u thuis plaats in de vertrouwde omgeving.

Bijles taal door een student

De bijlesgevers van StudentsPlus zijn doorgaans studenten van de Universiteit Maastricht en zijn gemotiveerd om uw kind te helpen met taallessen. Wij controleren de kennis van onze studenten en we hebben een persoonlijk intakegesprek met hen. Met 20 jaar aan ervaring weten wij dat ook de uitlegcapaciteit van de bijlesgever erg belangrijk is. Mede om deze reden heeft ons team, met onder andere een kinder- en jeugdpsycholoog en een pedagoog, een didactisch platform ontwikkeld voor de bijlesgever. 

Meer weten en inschrijven?

Wanneer u meer informatie wilt over wat StudentsPlus Maastricht concreet voor u kan betekenen en hoe de werkwijze nu precies is, is de eerste stap om een gratis account aan te maken. Met dit account kunt u uw kind direct inschrijven, zodat wij op zoek gaan naar een bijlesgever. De tarieven voor individuele bijlessen aan huis beginnen vanaf €19 per uur. Onze zoektocht naar een geschikte bijlesgever duurt doorgaans niet langer dan 5 dagen. Naast deze service, krijgt uw kind direct na de inschrijving meer dan 1500 extra oefenopgaven voor taal via de gratis Leeromgeving, zodat deze ook buiten de bijlessen om kan oefenen.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst