Bijles wiskunde in Maastricht – Snel geregeld | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles wiskunde in Maastricht en omgeving

Uw kind is in Maastricht zeker niet de enige die moeite heeft met wiskunde!  Wiskunde is het meest aangevraagde vak bij StudentsPlus Maastricht en dit maakt dat wij inmiddels al veel leerlingen hebben geholpen op alle niveaus en voor alle soorten wiskunde (A, B, C en D). De bijlessen zijn altijd individueel en worden doorgaans bij u aan huis gegeven.

Tarieven urenpakket en werkwijze

StudentsPlus werkt op basis van maandelijkse urenpakketten met tarieven tussen de €17 en €25 per uur. Deze urenpakketten zijn altijd nog aan te passen en op te zeggen tot op de laatste dag van de maand, alleen de huidige maand hoeft te worden afgemaakt! Daarnaast rekenen wij geen inschrijf- en zoekkosten en zijn onze tarieven vrijgesteld van btw. Wanneer u een gratis account aanmaakt, ziet u concreet wat de mogelijkheden in uw omgeving zijn. Met dit account kan een inschrijving gedaan worden, waarbij u alle wensen en voorkeuren opgeeft met betrekking tot de bijlessen en bijlesgever. Wij gaan direct op zoek naar een passende match! 

Meer dan alleen een bijlesgever!

Speciaal voor onze leerlingen hebben wij speciaal de Leeromgeving ontwikkeld, met daarin meer dan 2000 gratis oefenopgaven voor alle soorten wiskunde. Na de inschrijving kan uw kind direct beginnen met oefenen. Voor onze bijlesgever hebben we een didactisch platform opgericht met daarop tientallen artikelen over het geven van bijles. Zo kunnen zij hun didactische vaardigheden blijven ontwikkelen! Als service nemen wij na een maand altijd nog even contact met u op om de voortgang van de bijlessen te bespreken. Zijn er problemen of heeft u vragen? Dan kunnen wij daar direct op inspelen!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst