Bijles natuurkunde Utrecht - Al 17 jaar met succes | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele bijles voor natuurkunde in Utrecht

Heeft uw kind moeite met natuurkunde? Hij of zij is niet de enige! Natuurkunde is namelijk een van de meest aangevraagde vakken bij StudentsPlus. Wij zorgen ervoor dat een bijlesgever samen met uw kind gaat werken aan de stof waar hij of zij tegenaan loopt. De bijlessen zijn altijd individueel en bij u aan huis in Utrecht.

Bijles door een student

De bijlesgevers van StudentsPlus zijn van tevoren uitgebreid gescreend op hun kennis en ervaring in bijles geven. Zij hebben recent de middelbare school doorlopen en natuurkunde daar met een hoog cijfer afgerond. Op dit moment studeren zij in Utrecht aan de universiteit of de hogeschool. 
Onze bijlesgevers zijn door ons beoordeeld op hun sociale en communicatieve vaardigheden, maar daarnaast ondersteunen wij hen door middel van een didactisch platform. Dit is een online database, gratis toegankelijk voor onze bijlesgevers, waarin tientallen artikelen staan over het geven van bijles.

Wat doet StudentsPlus voor mij?

StudentsPlus heeft zich in de 17 jaar van zijn bestaan gespecialiseerd in het zoeken van de juiste bijlesgever voor de leerling. Wij gaan van tevoren na wat uw wensen en verwachtingen zijn en zetten op basis daarvan een zoektocht uit. Vaak levert dit binnen vijf werkdagen resultaat op. Wanneer we iemand gevonden hebben, gaat het afgesproken urenpakket van start, dat maandelijks aan te passen of op te zeggen is. Ook kan er op ieder moment gewisseld worden van vak en bijlesgever.

Bijles in werking zetten

Om de bijlessen aan te vragen, maakt u eerst een account bij StudentsPlus aan. Met dit account kunt u een inschrijving doen, waarin u alle relevante informatie over de gewenste bijlessen kunt achterlaten. Met deze gegevens starten we direct een zoektocht.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst