Bijles taal in Utrecht - Al 17 jaar met succes | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles taal aan huis in Utrecht

Heeft uw kind moeite met de taallessen op de basisschool? StudentsPlus ondersteunt hierbij door middel van individuele bijles. De bijlessen vinden plaats bij u thuis, in Utrecht of in een van de randgemeenten. De bijlesgever gaat samen met uw zoon of dochter werken aan de onderwerpen die uw zoon of dochter nog lastig vindt.

Flexibele bijlespakketten

De bijlessen verlopen op basis van een doorlopend urenpakket. De uren in dit pakket zijn maandelijks aanpasbaar en opzegbaar: u kunt dus zelf de frequentie en de duur van de bijlessen bepalen. Uiteraard kan ook de bijlesgever u hierover adviseren. Voor leerlingen uit groep 7 en 8 hebben wij oefenopgaven in onze leeromgeving Leeromgeving, zodat er tijdens en na de bijlessen extra geoefend kan worden met de probleemstof.

Tarieven

De tarieven voor individuele bijles aan huis liggen tussen de € 17,- en € 25,- per uur, afhankelijk van het gekozen aantal uren per maand. Hier komen geen extra kosten bij zoals btw of inschrijfgeld. Wij werken op basis van “no cure, no pay", dus als wij onverhoopt geen geschikte bijlesgever vinden, dan brengen we geen kosten in rekening.

Inschrijven voor bijlessen

Om uw kind in te schrijven voor de bijlessen, maakt u eerst een gratis account aan. Met dit account ziet u de directe mogelijkheden bij u in de buurt en kunt u de inschrijving voltooien. Bij de inschrijving worden al uw wensen en voorkeuren gevraagd waarmee wij vervolgens rekening houden in onze zoektocht naar een bijlesgever. In de meeste gevallen hebben we dan binnen vijf dagen een bijlesgever gevonden, zodat de bijlessen gelijk van start kunnen gaan.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst