Bijles Engels in Zwolle | Vanaf €22,- per uur | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Engelse bijles bij u aan huis

Vanaf 22 euro per uur!

Engelse bijles bij u aan huis

Heeft uw zoon of dochter moeite met het spreken, schrijven of lezen van de Engelse taal? Dan bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 22 jaar lang ervaring met het koppelen van studenten aan scholieren. De bijles vindt thuis plaats en is altijd individueel.

Bijles Engels: snel geregeld

We snappen dat er vaak haast zit bij het vinden van een bijlesgever. Er komt een proefwerk of examen aan en er moet snel geschakeld worden. Wij werken daarom niet met wachtlijsten. Sterker nog, wanneer u een gratis account heeft aangemaakt en uw inschrijving heeft afgerond, gaan we direct voor u op zoek. Deze zoektocht duurt doorgaans maximaal 5 dagen. Op het moment dat wij de geschikte bijlesgever voor u gevonden hebben krijgt u meteen de contactgegevens, zodat u de eerste bijles kunt inplannen.

De service van StudentsPlus

U krijgt van ons meer dan alleen een bijlesgever. Zo vinden wij het erg belangrijk om contact met u te houden over de voortgang van de bijlessen. Daarnaast krijgt uw kind direct na de inschrijving toegang tot onze Leeromgeving met meer dan 2500 oefenopgaven voor Engels. Voor onze bijlesgevers hebben wij het didactisch platform ontwikkeld. Zo kunnen zij hun uitlegvaardigheden optimaliseren.

Tarieven

Uit ervaring weten we dat 1 à 2 uur bijles per week al kan resulteren in een grote verbetering van de cijfers. Het uurtarief voor de bijles varieert tussen €22 en €31, afhankelijk van het gekozen urenpakket. Deze urenpakketten zijn maandelijks aanpasbaar en opzegbaar en wisselen van bijlesgever is altijd kosteloos! 

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst