Ontdek de mogelijkheden!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Natuurkunde in omgeving Zwolle

Bij Isaac Newton viel de appel van de boom en kwam hij op het idee van zwaartekracht. Bij veel leerlingen is er enige hulp nodig voordat het kwartje valt en ze goede cijfers gaan halen voor natuurkunde. StudentsPlus biedt de oplossing: Wij zorgen namelijk voor individuele ondersteuning bij u thuis.

Een oplossing op maat

De afgelopen 20 jaren hebben wij een groot netwerk van studenten opgebouwd. Vanwege het grote aantal studenten kunnen wij voor elk probleem een oplossing bieden. Gaat het om huiswerkbegeleiding en plannen of juist hele specifieke stof die niet duidelijk is? Wij hebben overal de geschikte student voor, ook bij u in de buurt. Om de geschikte student te kunnen vinden hebben wij een aantal gegevens van u nodig:

 • locatie
 • dag en tijdstip
 • probleemstof
 • eventuele bijzonderheden

Met die informatie gaan wij gelijk aan de slag en hopen wij u binnen 2 werkdagen voor te stellen aan uw bijlesgever. U kunt dan samen een eerste afspraak plannen.

Prijs en procedure

U kunt zeer waarschijnlijk op korte termijn beginnen met de bijlessen natuurkunde. De kosten hiervoor liggen tussen €17 en €25 per uur. Dit is afhankelijk van het aantal uur dat u per maand inkoopt. Als u een account aanmaakt kan er gelijk een inschrijving voor uw kind gedaan worden.

De service van StudentsPlus

Wij hanteren geen inschrijf- en administratiekosten, lange opzegtermijnen of wachtlijsten. Wij geven alle leerlingen toegang tot de Leeromgeving met daarin meer dan 1500 gratis oefenopgaven voor natuurkunde. Voor onze bijlesgevers hebben wij een didactisch platform opgericht, zodat zij hun uitlegvaardigheden kunnen optimaliseren.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst