Bijles scheikunde in Zwolle | Vanaf €19,- per uur | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles scheikunde aan huis in Zwolle

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles scheikunde aan huis in Zwolle

Heeft uw zoon of dochter moeite met scheikunde? Dat is niet verwonderlijk! Sommige onderwerpen kunnen abstract overkomen. Andere onderwerpen hebben weer veel overlapping met het vak wiskunde. In de omgeving van Zwolle hebben wij al veel leerlingen geholpen met bijles scheikunde. Deze bijles wordt gegeven door een student die in Zwolle woont of studeert en de persoon komt bij u aan huis.

Scheikunde-bijles van een student

De bijlesgevers zijn allemaal geslaagd met een 7 voor scheikunde op hun eindexamen. Ze zijn bekend met de stof, aangezien ze er recentelijk mee bezig zijn geweest. De klik tussen uw kind en de bijlesgever is ook van groot belang. Wij houden na het vinden van een bijlesgever ook nauw contact met u om er zeker van te zijn dat deze klik er is en de bijles naar wens verloopt. Mocht blijken van niet, dan zoeken wij uiteraard gelijk een nieuwe bijlesgever!

De extra's van StudentsPlus

Naast het regelen van bijles, blijft StudentsPlus ook extra's voor haar leerlingen en bijlesgevers ontwikkelen. Zo krijgt uw kind na de inschrijving direct toegang tot onze Leeromgeving met meer dan 1500 opgaven voor scheikunde om op elk moment nog even te kunnen oefenen. Daarnaast bieden wij de bijlesgevers hulp middels ons didactisch platform. Ons team, met een kinder- en jeugdpsycholoog heeft dit platform, met tal van tips ontwikkeld om alle bijlessen nog beter te laten verlopen.

Snel geregeld

Wij kunnen u vaak binnen 2 dagen al voorstellen aan een passende bijlesgever. Alles wat u hiervoor hoeft te doen is een account aan te maken en daarna de inschrijving af te ronden. Het uurtarief voor bijles varieert tussen de €19 en €28, afhankelijk van het gekozen aantal uren.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst