Bijles scheikunde in Zwolle | Vanaf €17,- per uur | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles scheikunde aan huis in Zwolle

Heeft uw zoon of dochter moeite met scheikunde? Dat is niet verwonderlijk! Sommige onderwerpen kunnen abstract overkomen. Andere onderwerpen hebben weer veel overlapping met het vak wiskunde. In de omgeving van Zwolle hebben wij al veel leerlingen geholpen met bijles scheikunde. Deze bijles wordt gegeven door een student die in Zwolle woont of studeert en de persoon komt bij u aan huis.

Scheikunde-bijles van een student

De bijlesgevers zijn allemaal geslaagd met een 7 voor scheikunde op hun eindexamen. Ze zijn bekend met de stof, aangezien ze er recentelijk mee bezig zijn geweest. De klik tussen uw kind en de bijlesgever is ook van groot belang. Wij houden na het vinden van een bijlesgever ook nauw contact met u om er zeker van te zijn dat deze klik er is en de bijles naar wens verloopt. Mocht blijken van niet, dan zoeken wij uiteraard gelijk een nieuwe bijlesgever!

De extra's van StudentsPlus

Naast het regelen van bijles, blijft StudentsPlus ook extra's voor haar leerlingen en bijlesgevers ontwikkelen. Zo krijgt uw kind na de inschrijving direct toegang tot onze Leeromgeving met meer dan 1500 opgaven voor scheikunde om op elk moment nog even te kunnen oefenen. Daarnaast bieden wij de bijlesgevers hulp middels ons didactisch platform. Ons team, met een kinder- en jeugdpsycholoog heeft dit platform, met tal van tips ontwikkeld om alle bijlessen nog beter te laten verlopen.

Snel geregeld

Wij kunnen u vaak binnen 5 dagen al voorstellen aan een passende bijlesgever. Alles wat u hiervoor hoeft te doen is een account aan te maken en daarna de inschrijving af te ronden. Het uurtarief voor bijles varieert tussen de €17 en €25, afhankelijk van het gekozen aantal uren.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst