Bijles taal in Zwolle | Vanaf €17,- per uur | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Taal bijles aan huis in Zwolle

Heeft uw zoon of dochter moeite met taal op de basisschool? Dan kunnen wij u de oplossing bieden. Wij koppelen uw kind aan een student die het leuk vindt om zijn of haar kennis over te dragen. Deze bijles is aan huis en individueel. Op deze manier hebben wij al veel kinderen in Zwolle en omgeving mogen helpen!

Bijles taal door een student

Met meer dan 19 jaar aan ervaring hebben we elke situatie een keer meegemaakt en kunnen wij elke leerling de juiste hulp bieden. Wij hebben de afgelopen jaren een groot netwerk van bijlesgevers in de omgeving Zwolle opgebouwd. Zij hebben allemaal een goed cijfer behaald. Naast kennis is de manier van uitleggen ook erg belangrijk. Om deze reden heeft ons academische team van onder andere een pedagoog en kinder- en jeugdpsycholoog een didactisch platform ontwikkeld voor onze bijlesgevers, zodat zij hun manier van uitleggen kunnen perfectioneren.

Hoe gaat het in z’n werk?

Om een goede bijlesgever te vinden, hebben we uiteraard wat gegevens van u nodig. Wanneer u een gratis account aanmaakt, ziet u meteen de concrete mogelijkheden en heeft u de mogelijkheid om een inschrijving te doen. Tijdens deze inschrijving kunt u aangeven wat uw voorkeuren en wensen zijn. Op basis hiervan gaan we aan de slag. Meestal duurt het maximaal enkele dagen voordat we een geschikte student voor u hebben gevonden. Vinden we niemand, dan betaalt u ons ook niets.

Tarieven bijles en extra’s

De tarieven voor individuele bijles aan huis liggen tussen de €17 en €25 per uur. Wij hanteren verder geen inschrijfkosten, wachtlijsten of zoekkosten! Na de inschrijving krijgt uw kind direct toegang tot onze Leeromgeving, met meer dan 1700 gratis taalopgaven. Zo kan er ook buiten de bijlessen om extra geoefend worden.

19 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 2 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst