Bijles taal in Zwolle | Vanaf €19,- per uur | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Taal bijles aan huis in Zwolle

Vanaf 19 euro per uur!

Taal bijles aan huis in Zwolle

Heeft uw zoon of dochter moeite met taal op de basisschool? Dan kunnen wij u de oplossing bieden. Wij koppelen uw kind aan een student die het leuk vindt om zijn of haar kennis over te dragen. Deze bijles is aan huis en individueel. Op deze manier hebben wij al veel kinderen in Zwolle en omgeving mogen helpen!

Bijles taal door een student

Met meer dan 20 jaar aan ervaring hebben we elke situatie een keer meegemaakt en kunnen wij elke leerling de juiste hulp bieden. Wij hebben de afgelopen jaren een groot netwerk van bijlesgevers in de omgeving Zwolle opgebouwd. Zij hebben allemaal een goed cijfer behaald. Naast kennis is de manier van uitleggen ook erg belangrijk. Om deze reden heeft ons academische team van onder andere een pedagoog en kinder- en jeugdpsycholoog een didactisch platform ontwikkeld voor onze bijlesgevers, zodat zij hun manier van uitleggen kunnen perfectioneren.

Hoe gaat het in z’n werk?

Om een goede bijlesgever te vinden, hebben we uiteraard wat gegevens van u nodig. Wanneer u een gratis account aanmaakt, ziet u meteen de concrete mogelijkheden en heeft u de mogelijkheid om een inschrijving te doen. Tijdens deze inschrijving kunt u aangeven wat uw voorkeuren en wensen zijn. Op basis hiervan gaan we aan de slag. Meestal duurt het maximaal enkele dagen voordat we een geschikte student voor u hebben gevonden. Vinden we niemand, dan betaalt u ons ook niets.

Tarieven bijles en extra’s

De tarieven voor individuele bijles aan huis liggen tussen de €19 en €28 per uur. Wij hanteren verder geen inschrijfkosten, wachtlijsten of zoekkosten! Na de inschrijving krijgt uw kind direct toegang tot onze Leeromgeving, met meer dan 1700 gratis taalopgaven. Zo kan er ook buiten de bijlessen om extra geoefend worden.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst