Bijles scheikunde Almere - Al 22 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles scheikunde in Almere

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles scheikunde in Almere

Bent u op zoek naar individuele bijles scheikunde en woont u in Almere? StudentsPlus biedt in Almere individuele bijlessen scheikunde, verzorgd door enthousiaste studenten, die doorgaans bij u aan huis de bijlessen geven! Veel scholieren lopen vast op onderwerpen als chemisch rekenen, redox-reacties of zuren en basen en de bijlesgevers van StudentsPlus Almere zijn hier juist een kei in en kunnen de scheikundestof ook goed overbrengen! Uw kind krijgt na inschrijving ook toegang tot onze Leeromgeving, 

Wie zijn onze bijlesgevers?

StudentsPlus werkt met studenten met een havo- of vwo-diploma op zak. Zij studeren op dit moment vaak op Windesheim Flevoland of een universiteit in Amsterdam. Studenten zijn ideaal om in te zetten voor bijles, gezien zij dicht bij de stof en de leerling staan. Zo zal de drempel om vragen te stellen bij uw kind een stuk lager liggen! Verder worden onze studenten ondersteund vanuit het hoofdkantoor met toegang tot een didactisch platform, waarop diverse artikelen staan over bijles geven en de problemen waarbij zij tegenaan kunnen lopen.

Tarieven en inschrijven

Onze urenpakketten zijn er al vanaf €22 per uur, inclusief alle kosten! Deze pakketten zijn maandelijks aanpasbaar en opzegbaar en vrijgesteld van btw. Enthousiast? Maak vandaag nog een gratis account aan waar u meer uitleg over de werkwijze en een online inschrijving vindt. Doorgaans kunnen wij na de inschrijving binnen 2 werkdagen een eerste voorstel doen met een van onze gemotiveerde bijlesgevers en kan de bijles scheikunde snel beginnen! 

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst