Ontdek de mogelijkheden!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles taal in Almere

Veel basisscholieren ondervinden problemen met de taal- en spellinglessen op school. In Almere kunnen wij daarom op korte termijn een bijlesgever regelen die uw kind met dit vak kan helpen, of het nu gaat om moeite met werkwoordspelling of een algehele taalachterstand.

Didactisch ondersteunde bijlesgevers

Met onze 20 jaar aan ervaring weten wij dat de manier van uitleg erg belangrijk is om tot een goede kennisoverdracht te komen. Wij beschikken over een professioneel team van onder andere een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog welke de bijlesgevers altijd kunnen raadplegen. Verder is er een didactisch platform gemaakt welke gebruikt kan worden door de bijlesgevers om hun uitlegvaardigheden te perfectioneren. In de speciaal ontwikkelde Leeromgeving staan ruim 1000 oefenopgaven voor taal, zodat de leerling naast de bijles ook extra kan oefenen om de achterstanden zo snel mogelijk bij te werken.

Account aanmaken en inschrijven

Wij streven ernaar om de bijlessen in de vertrouwde thuisomgeving van uw kind te laten plaatsvinden. De tijden van de bijles zijn flexibel, aangezien u deze direct maakt met de bijlesgever. De tarieven van de bijlessen starten bij €17 per uur, afhankelijk van het gekozen aantal uren. Daarnaast brengen wij geen inschrijfkosten in rekening en kunt u maandelijks het urenpakket weer stopzetten. Maak gerust een gratis account aan, dan kunt u direct bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Hiermee kan gelijk een inschrijving gedaan worden, zodat wij uw zoon of dochter kunnen matchen met een bijlesgever in de buurt.

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst