Bijles natuurkunde in Amsterdam
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles natuurkunde in Amsterdam

Net als de andere bètavakken, is natuurkunde vaak een struikelblok voor veel middelbare scholieren in Amsterdam. Als uw kind moeite heeft met bijvoorbeeld mechanica, warmteleer of materie en energie dan bieden de individuele bijlessen natuurkunde van StudentsPlus Amsterdam uitkomst! Deze bijlessen worden gegeven door een student en vinden doorgaans plaats bij u aan huis.

Natuurkunde bijles door een student 

De bijlesgevers van StudentsPlus Amsterdam hebben altijd het vak natuurkunde met minstens een 7 afgerond op hun eindexamenlijst. Doorgaans volgen zij op dit moment ook nog een studie op een van de universiteiten van Amsterdam. Naast deze kennis helpen wij onze bijlesgevers om hun didactische kwaliteiten te verbeteren. Ons team, van onder andere een kinder- en jeugdpsycholoog en een pedagoog, heeft een didactisch platform ontwikkeld met artikelen over de kunst van het bijles geven en daarnaast staan zij altijd klaar voor didactische vragen van onze bijlesgevers.

Tarieven urenpakketten

StudentsPlus werkt op basis van maandelijkse urenpakketten met tarieven tussen de €17 en €25 per uur. Deze urenpakketten zijn maandelijks op te zeggen en wij rekenen geen inschrijf- en zoekkosten. Geïnteresseerd in bijles voor natuurkunde voor uw kind? Maak vandaag nog een gratis account aan en rond de inschrijving af! Wij starten direct een zoektocht en vaak hebben we binnen 5 werkdagen een geschikte bijlesgever gevonden.De bijlessen kunnen dan direct gestart worden!

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

aanmelden-pijl
aanmelden-pijl

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

aanmelden-pijl

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst