Bijles Nederlands in Amsterdam | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles Nederlands in Amsterdam

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles Nederlands in Amsterdam

Op zoek naar individuele hulp voor het vak Nederlands voor uw zoon of dochter? Dan bent u bij StudentsPlus op het juiste adres! Uw kind is zeker niet de enige die wat extra ondersteuning nodig heeft bij bijvoorbeeld spelling of begrijpend lezen.

Bijles Nederlands door een student

De bijlessen voor het vak Nederlands van StudentsPlus Amsterdam zijn individueel en worden gegeven door capabele en gemotiveerde studenten. Zij hebben het vak op hun eindexamenlijst met minstens een 7 afgesloten, maar bovenal weten zij de stof op een enthousiaste manier over te brengen. Ondersteund door een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog, hebben wij ons unieke didactisch platform ontwikkeld met daarop tientallen artikelen over het geven van bijles. Daarnaast hebben we voor onze leerlingen de Leeromgeving ontwikkeld met daarin bijna 3000 gratis extra oefenopgaven voor het vak Nederlands. Zo kan er ook buiten de bijlessen om extra geoefend worden met de probleemstof. 

Tarieven en inschrijven

De individuele bijlessen aan huis hebben een uurprijs variërend tussen de €22 en €31 per uur, afhankelijk van het gekozen aantal uren. Mocht het zo zijn dat we geen bijlesgever kunnen vinden, dan bent u ons uiteraard niets verschuldigd. In het gros van de gevallen weten we echter binnen 2 dagen een geschikte bijlesgever te vinden. Om concreet op uw specifieke situatie in te kunnen gaan, maakt u eerst een gratis account aan. U krijgt vervolgens inzicht in de verdere werkwijze en u kunt zich direct online inschrijven. Wij starten dan gelijk een zoektocht!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst