Bijles scheikunde in Maastricht – Snel geregeld | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles scheikunde in Maastricht

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles scheikunde in Maastricht

Scheikunde is al sinds jaar en dag een van de meest aangevraagde bijlesvakken bij StudentsPlus Maastricht. Uw kind kan op hele korte termijn geholpen worden met onderwerpen als chemisch rekenen of de toepassingen van synthetische polymeren! Wij zoeken een geschikte student die aan huis individuele bijles scheikunde verzorgt en doorgaans hebben wij deze binnen 2 werkdagen gevonden.

Tarieven voor bijlessen

Met onze 22 jaar ervaring weten we dat 1 à 2 uur bijles per week al voldoende kan zijn om een positief resultaat te boeken. De uurtarieven variëren tussen €22 en €31, afhankelijk van het gekozen urenpakket. Daarnaast rekenen wij geen inschrijf- of administratiekosten. Wanneer u uw eigen account heeft aangemaakt, kunt u meteen zien wat wij concreet voor u in de omgeving kunnen betekenen. Ook kunt u meteen de inschrijving voltooien waardoor u onze zoektocht in gang zet.

Meer dan alleen bijles!

Uw zoon of dochter krijgt na de inschrijving direct toegang tot meer dan 1000 extra oefenopgaven voor scheikunde via onze gratis Leeromgeving. Om de bijles op een hoog niveau te geven ondersteunen wij onze bijlesgevers met een speciaal opgezet didactisch platform, welke de bijlesgevers kunnen raadplegen voor tips en trucs over het geven van bijles. Om er zeker van te zijn dat de bijlessen naar wens verlopen, nemen we na een maand contact met u op om de voortgang te bespreken. Is er actie nodig, dan staat ons team voor u klaar om gelijk in te springen! Bijvoorbeeld als er een andere bijlesgever gewenst is of u graag een ander vak zou willen aanvragen.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst