Bijles economie in Zwolle | Vanaf €19,- per uur | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles economie in Zwolle

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles economie in Zwolle

Woont u in of in de buurt van Zwolle en heeft uw kind moeite met het vak economie? Dan bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres! StudentsPlus biedt u de mogelijkheid om bijles te krijgen van een student bij u thuis. Veel van onze bijlesgevers volgen een economische studie aan de Hogeschool Windesheim en vinden het erg leuk om hun kennis te delen. Maak gebruik van deze kennis die zich in uw stad bevindt!

Hoe krijg ik bijles via StudentsPlus?

Wanneer u een gratis account aanmaakt en uw kind daarna inschrijft, zorgen wij voor de rest! Tijdens de inschrijving geeft u aan waar de problemen zich bevinden en geeft u uw voorkeuren aan. Wij gaan hier direct mee aan de slag. Doorgaans kunnen wij u binnen 5 dagen informeren met de contactgegevens van uw persoonlijke bijlesgever. Vinden wij niemand? Dan betaalt u ons niets.

Meer dan bijles

Onze service gaat verder dan alleen een bijlesgever. Ons academische team van onder andere een pedagoog een kinder- en jeugdpsycholoog heeft voor uw kind een Leeromgeving ontwikkeld met meer dan 2000 opgaven voor economie. Verder heeft zij een didactisch platform voor de bijlesgever ontwikkeld en houdt zij actief contact met u om er zeker van te zijn dat alles naar wens verloopt. Mocht het zo zijn dat er bijvoorbeeld geen klik is met de bijlesgever, dan gaan wij direct voor u op zoek naar een andere bijlesgever.

Tarieven

U heeft al het bovenstaande al vanaf €19 per uur, afhankelijk van het gekozen urenpakket. U kunt de bijlessen maandelijks opzeggen of wijzigen. Profiteer van de kennis en kunde van het meest ervaren bijlesbureau van Nederland!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst