Bijles economie in Zwolle | Vanaf €17,- per uur | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles economie in Zwolle

Woont u in of in de buurt van Zwolle en heeft uw kind moeite met het vak economie? Dan bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres! StudentsPlus biedt u de mogelijkheid om bijles te krijgen van een student bij u thuis. Veel van onze bijlesgevers volgen een economische studie aan de Hogeschool Windesheim en vinden het erg leuk om hun kennis te delen. Maak gebruik van deze kennis die zich in uw stad bevindt!

Hoe krijg ik bijles via StudentsPlus?

Wanneer u een gratis account aanmaakt en uw kind daarna inschrijft, zorgen wij voor de rest! Tijdens de inschrijving geeft u aan waar de problemen zich bevinden en geeft u uw voorkeuren aan. Wij gaan hier direct mee aan de slag. Doorgaans kunnen wij u binnen 5 dagen informeren met de contactgegevens van uw persoonlijke bijlesgever. Vinden wij niemand? Dan betaalt u ons niets.

Meer dan bijles

Onze service gaat verder dan alleen een bijlesgever. Ons academische team van onder andere een pedagoog een kinder- en jeugdpsycholoog heeft voor uw kind een Leeromgeving ontwikkeld met meer dan 2000 opgaven voor economie. Verder heeft zij een didactisch platform voor de bijlesgever ontwikkeld en houdt zij actief contact met u om er zeker van te zijn dat alles naar wens verloopt. Mocht het zo zijn dat er bijvoorbeeld geen klik is met de bijlesgever, dan gaan wij direct voor u op zoek naar een andere bijlesgever.

Tarieven

U heeft al het bovenstaande al vanaf €17 per uur, afhankelijk van het gekozen urenpakket. U kunt de bijlessen maandelijks opzeggen of wijzigen. Profiteer van de kennis en kunde van het meest ervaren bijlesbureau van Nederland!

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst