Bijles Nederlands in Zwolle | Vanaf €17,- per uur | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Nederlandse bijles aan huis in Zwolle

Veel leerlingen lopen tegen verschillende problemen aan bij Nederlands. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grammatica, begrijpend lezen, spellingregels toepassen en verslagen schrijven. Heeft uw kind hier ook moeite mee? Dan bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres. Wij verzorgen individuele bijles bij u aan huis in Zwolle en omgeving.

Bijles Nederlands van studenten

StudentsPlus kiest er bewust voor om te werken met studenten. Zij hebben onlangs minimaal een 7 gehaald op hun eindlijst voor Nederlands. Daarnaast hebben wij een persoonlijk intakegesprek met al onze bijlesgevers en ondersteunt ons team van onder andere een pedagoog en een kinder- en jeugdpsycholoog onze bijlesgevers. Zij heeft een didactisch platform ontwikkeld om onze studenten zo te helpen om de bijles op een zo hoog mogelijk niveau te geven.

Wij luisteren naar uw wensen

De eerste stap naar bijles is het aanmaken van een account. U ziet dan direct de mogelijkheden en u kunt ook meteen een online inschrijving doen. Tijdens de inschrijving geeft u uw persoonlijke voorkeuren aan. Op basis hiervan gaan wij voor u op zoek! Dit duurt doorgaans niet langer dan 5 dagen. Onze zoektocht is altijd gratis, ook als wij onverhoopt toch niemand bij u in de omgeving kunnen vinden. Na de koppeling houden wij actief contact met u om er zeker van te zijn dat alles naar wens verloopt.

Tarieven van StudentsPlus

De tarieven voor een uur bijles variëren tussen de €17 en €25, afhankelijk van het gekozen urenpakket. Inbegrepen bij onze tarieven is de toegang tot onze Leeromgeving. Hier zijn meer dan 2800 gratis opgaven voor Nederlands te vinden, zodat er ook buiten de bijlessen om nog extra geoefend kan worden.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst