Bijles rekenen Almere
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles rekenen in Almere

Breuken en procenten, uit het hoofd optellen en aftrekken, of rekenen met lengte en inhoud: het vak rekenen heeft veel moeilijke onderwerpen. In Almere kan StudentsPlus op korte termijn betaalbare bijles rekenen regelen, zowel voor leerlingen op de basisschool als voor mbo leerlingen in de aanloop naar een rekentoets!

Bijles rekenen: vertrouwd en professioneel

Omdat het om basisschoolleerlingen gaat, zijn we ons ervan bewust dat de didactische vaardigheden van onze bijlesgevers optimaal moeten zijn. Wij hebben daarom een kinder- en jeugdpsycholoog en een pedagoog in ons professionele team die een didactisch platform speciaal voor hen hebben opgericht. Daarnaast hebben we voor onze basisschoolleerlingen de Leeromgeving gemaakt met meer dan 1000 extra oefenopgaven voor het vak rekenen. Daarnaast zorgen wij voor persoonlijk contact na de koppeling met de bijlesgever, zodat de voortgang in de gaten wordt gehouden. Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan gaan wij direct op zoek naar een vervangende. 

Bijlestarieven en inschrijven

Op basis van uw wensen en voorkeuren, zoals geschikte dagen en tijden, zoeken wij een passende bijlesgever. De bijlessen komen in de vorm van maandelijkse urenpakketten met tarieven variërend van €17 tot €25 per uur. Het urenpakket heeft geen opzegtermijn, we vragen alleen om de lopende maand nog af te maken. Er flexibel dus!

Bent u geïnteresseerd? Maak vandaag nog gratis en vrijblijvend een account aan en voltooi de inschrijving, zodat wij direct onze zoektocht voor u kunnen beginnen! Maak gebruik van het meest ervaren bijlesbureau van Nederland! 

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst