Bijles rekenen Almere
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles rekenen in Almere

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles rekenen in Almere

Breuken en procenten, uit het hoofd optellen en aftrekken, of rekenen met lengte en inhoud: het vak rekenen heeft veel moeilijke onderwerpen. In Almere kan StudentsPlus op korte termijn betaalbare bijles rekenen regelen, zowel voor leerlingen op de basisschool als voor mbo leerlingen in de aanloop naar een rekentoets!

Bijles rekenen: vertrouwd en professioneel

Omdat het om basisschoolleerlingen gaat, zijn we ons ervan bewust dat de didactische vaardigheden van onze bijlesgevers optimaal moeten zijn. Wij hebben daarom een kinder- en jeugdpsycholoog en een pedagoog in ons professionele team die een didactisch platform speciaal voor hen hebben opgericht. Daarnaast hebben we voor onze basisschoolleerlingen de Leeromgeving gemaakt met meer dan 1000 extra oefenopgaven voor het vak rekenen. Daarnaast zorgen wij voor persoonlijk contact na de koppeling met de bijlesgever, zodat de voortgang in de gaten wordt gehouden. Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan gaan wij direct op zoek naar een vervangende. 

Bijlestarieven en inschrijven

Op basis van uw wensen en voorkeuren, zoals geschikte dagen en tijden, zoeken wij een passende bijlesgever. De bijlessen komen in de vorm van maandelijkse urenpakketten met tarieven variërend van €19 tot €28 per uur. Het urenpakket heeft geen opzegtermijn, we vragen alleen om de lopende maand nog af te maken. Er flexibel dus!

Bent u geïnteresseerd? Maak vandaag nog gratis en vrijblijvend een account aan en voltooi de inschrijving, zodat wij direct onze zoektocht voor u kunnen beginnen! Maak gebruik van het meest ervaren bijlesbureau van Nederland! 

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst