Bijles taal in Amsterdam | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles taal in Amsterdam

In Amsterdam zijn er veel basisschoolleerlingen die moeite hebben met taal: uw kind is dus zeker niet de enige. Of het nu gaat om spelling, zinsontleding of een algehele taalachterstand: de bijlesgevers van StudentsPlus Amsterdam kunnen uw kind hier prima mee ondersteunen! Onze bijlestarieven zijn er al vanaf €17 per uur.

Bijles taal door StudentsPlus: vertrouwd en ervaren

De bijlessen vinden doorgaans bij u aan huis plaats en zijn altijd individueel. Samen met de gevonden bijlesgever bepaald u zelf wanneer de bijlessen precies plaatsvinden. Onze bijlesgevers zijn studenten welke vaak studeren aan een hogeschool of universiteit in Amsterdam en hebben affiniteit met het geven van bijles aan leerlingen van de basisschool. Daarnaast hebben zij het bijlesvak zelf ook met minstens een 7 afgerond op hun eindlijst. Naast vakinhoudelijke kennis is het erg belangrijk dat onze bijlesgevers de kennis goed kunnen overdragen op de leerling. Ons team van onder andere een kinder- en jeugdpsycholoog en een pedagoog heeft voor onze bijlesgevers een didactisch platform opgericht met daarin meer dan 50 ondersteunende documenten voor het geven van bijles. 

Bijles van StudentsPlus Amsterdam: scherp geprijsd

Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Maak gratis een account aan en ontdek de mogelijkheden bij u in de buurt. Op dit account krijgt u inzicht in onze werkwijze en kan er gelijk een inschrijving gedaan worden. Wij starten direct een zoektocht wat doorgaans binnen 5 werkdagen resultaat in een eerste voorstel van een bijlesgever. Na inschrijving krijgt uw kind ook direct toegang tot de gratis Leeromgeving, waarop honderden oefenopgaven staan voor alle onderwerpen van taal.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst