Bijles Nederlands in Maastricht - Snel geregeld | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles voor Nederlands in Maastricht en omgeving

Het vak Nederlands is voor veel leerlingen lastig. Dat is logisch, gezien de vele grammaticale regels en uitzonderingen van onze taal. Gelukkig hebben wij veel studenten in Maastricht en omgeving welke graag bij u aan huis komen om bijlessen voor Nederlands te geven. StudentsPlus werkt op basis van urenpakketten met tarieven tussen de €17 en €25 per uur.

Bijles Nederlands door een student

De bijlesgevers van StudentsPlus zijn studenten welke het vak Nederlands op hun eindlijst met minstens een 7 hebben afgerond. Daarnaast houden wij een persoonlijk intakegesprek met hun om ook hun didactische vaardigheden te checken. De bijlesgevers worden vanuit het hoofdkantoor ondersteund met een didactisch platform met daarin veel tips en trucs over het geven van bijles. Ons professionele team van onder andere een pedagoog en kinder- en jeugdpsycholoog weet met haar 17-jarige ervaring hoe zij de juiste student voor u kan vinden!

Inschrijven voor bijles

Maak een gratis account aan om meteen te zien wat wij u te bieden hebben in de omgeving. Met het account kan ook gelijk een inschrijving gedaan worden, zodat we direct een zoektocht kunnen starten. Doorgaans hebben we binnen 5 werkdagen een geschikte bijlesgever gevonden en worden de bijlessen direct opgestart! Wij zijn na de koppeling uiteraard benieuwd hoe de bijlessen verlopen. Daarom houden wij contact met u om te zien of wij nog iets voor u kunnen doen. Uw kind krijgt direct na inschrijving toegang tot onze Leeromgeving met daarin meer dan 2000 gratis opgaven voor Nederlands, zodat uw kind naast de bijles ook zelf extra kan oefenen. 

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst