Bijles Nederlands in Maastricht - Snel geregeld | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles voor Nederlands in Maastricht en omgeving

Vanaf 19 euro per uur!

Bijles voor Nederlands in Maastricht en omgeving

Het vak Nederlands is voor veel leerlingen lastig. Dat is logisch, gezien de vele grammaticale regels en uitzonderingen van onze taal. Gelukkig hebben wij veel studenten in Maastricht en omgeving welke graag bij u aan huis komen om bijlessen voor Nederlands te geven. StudentsPlus werkt op basis van urenpakketten met tarieven tussen de €19 en €28 per uur.

Bijles Nederlands door een student

De bijlesgevers van StudentsPlus zijn studenten welke het vak Nederlands op hun eindlijst met minstens een 7 hebben afgerond. Daarnaast houden wij een persoonlijk intakegesprek met hun om ook hun didactische vaardigheden te checken. De bijlesgevers worden vanuit het hoofdkantoor ondersteund met een didactisch platform met daarin veel tips en trucs over het geven van bijles. Ons professionele team van onder andere een pedagoog en kinder- en jeugdpsycholoog weet met haar 20-jarige ervaring hoe zij de juiste student voor u kan vinden!

Inschrijven voor bijles

Maak een gratis account aan om meteen te zien wat wij u te bieden hebben in de omgeving. Met het account kan ook gelijk een inschrijving gedaan worden, zodat we direct een zoektocht kunnen starten. Doorgaans hebben we binnen 2 werkdagen een geschikte bijlesgever gevonden en worden de bijlessen direct opgestart! Wij zijn na de koppeling uiteraard benieuwd hoe de bijlessen verlopen. Daarom houden wij contact met u om te zien of wij nog iets voor u kunnen doen. Uw kind krijgt direct na inschrijving toegang tot onze Leeromgeving met daarin meer dan 2000 gratis opgaven voor Nederlands, zodat uw kind naast de bijles ook zelf extra kan oefenen. 

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst