Bijles Engels in Breda – Al 17 jaar met succes | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele bijles Engels in Breda

Hoewel er gezegd wordt dat alle Nederlanders goed Engels kunnen, hebben veel scholieren toch nog moeite met dit vak. Onze bijlesgevers zijn studenten welke goed kunnen helpen met onderdelen waar uw kind tegenaan loopt. In een individuele setting en bij u aan huis wordt er doelgericht gewerkt aan de probleemstof, zodat er snel goede resultaten behaald worden. 

Bijles Engels door StudentsPlus

Met 19 jaar aan ervaring en het helpen van duizenden leerlingen voor u, heeft StudentsPlus veel ervaring opgebouwd in het vinden van een geschikte bijlesgever. Wij weten dat snelheid in het vinden erg belangrijk is en dat er een klik moet zijn tussen de bijlesgever en leerling. Mocht dat onverhoopt niet zo zijn, dan zoeken wij uiteraard gelijk een vervangende! Daarnaast ondersteunen wij alle bijlesgevers met een didactisch platform en geven wij de leerlingen de mogelijkheid om ook zelf te oefenen met onze online Leeromgeving met daarin meer dan 2000 oefenopgaven voor het vak Engels.

Bijles aanvragen

Op basis van het gekozen aantal uren, valt u in een bepaald uurtarief voor de individuele bijlessen. Deze tarieven liggen tussen de €17 en €25 per uur en zijn all inclusive. Geïnteresseerd in bijles Engels van een student bij u in de buurt? Maak gratis een account bij ons aan en voltooi direct de online inschrijving. Doorgaans vinden wij dan binnen 5 werkdagen een geschikte bijlesgever en kunnen de bijlessen direct gestart worden. Vinden wij geen geschikte bijlesgever? Dan kost het u uiteraard niets. StudentsPlus rekent namelijk geen inschrijf- en zoekkosten en de facturatie geschiedt altijd achteraf. 

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst