Bijles Engels in Breda – Al 21 jaar met succes | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele bijles Engels in Breda

Vanaf 22 euro per uur!

Individuele bijles Engels in Breda

Hoewel er gezegd wordt dat alle Nederlanders goed Engels kunnen, hebben veel scholieren toch nog moeite met dit vak. Onze bijlesgevers zijn studenten welke goed kunnen helpen met onderdelen waar uw kind tegenaan loopt. In een individuele setting en bij u aan huis wordt er doelgericht gewerkt aan de probleemstof, zodat er snel goede resultaten behaald worden. 

Bijles Engels door StudentsPlus

Met 22 jaar aan ervaring en het helpen van duizenden leerlingen voor u, heeft StudentsPlus veel ervaring opgebouwd in het vinden van een geschikte bijlesgever. Wij weten dat snelheid in het vinden erg belangrijk is en dat er een klik moet zijn tussen de bijlesgever en leerling. Mocht dat onverhoopt niet zo zijn, dan zoeken wij uiteraard gelijk een vervangende! Daarnaast ondersteunen wij alle bijlesgevers met een didactisch platform en geven wij de leerlingen de mogelijkheid om ook zelf te oefenen met onze online Leeromgeving met daarin meer dan 2000 oefenopgaven voor het vak Engels.

Bijles aanvragen

Op basis van het gekozen aantal uren, valt u in een bepaald uurtarief voor de individuele bijlessen. Deze tarieven liggen tussen de €22 en €31 per uur en zijn all inclusive. Geïnteresseerd in bijles Engels van een student bij u in de buurt? Maak gratis een account bij ons aan en voltooi direct de online inschrijving. Doorgaans vinden wij dan binnen 2 werkdagen een geschikte bijlesgever en kunnen de bijlessen direct gestart worden. Vinden wij geen geschikte bijlesgever? Dan kost het u uiteraard niets. StudentsPlus rekent namelijk geen inschrijf- en zoekkosten en de facturatie geschiedt altijd achteraf. 

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst